Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kb90-95ezer...

Szerintetek kb90-95ezer forintból kitudnék jönni egy 40+rezsis lakásban?

Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 16:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Majd fényevő leszek! Van mit leadnom!:-D
2013. júl. 7. 17:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyi a rezsi.

Mi 45+rezsis albibsn vagyunk, távfűtés van. Tehát, ha a radiátoron nincs hőmennyiség szabályzó, akkor a fűtésen nem tudsz spórolni.

Nyáron 70-73 ezret fizetünk, télen 78-80 ezret, de csak 1 szobát fűtöttünk, szerencsére nálunk van hőmennyiség szabályzó.Nem mindegy mennyi a közös költség, mert pl. nálunk csak ez az egy 7 ezer és akkor a víz, villany, gáz (főzéshez) még sehol sincs.

2013. júl. 8. 08:00
 13/15 anonim ***** válasza:

attól is függ, mennyi a reszi?

egy tégla-gázos lakásban télen is megáll 25körül, az azt jelenti,hogy 25-30E ft-od maradna. gondolom kellene munkába járni bérlet, benzin (hacsak nem fizetik)

Nálunk kettőnknek a kaja+tisztítószerek, meg minden, havi 45 körül van, ebben az uccsó papírzsepiig minden bennevan...

Meg kell próbálni - ha a rezsi valóban megáll ennyiben.

egyszerűbb lenne, ha leírnád, miután mindent kifizettél, mennyi marad?

Tv, net telefon?

2013. júl. 8. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:

ha tudsz már fényt enni, akkor igen :)

egyébiránt pedig esélytelen. inkább vegyél ki egy szobát havi fix 40ért, akkor marad pénzed kajára és egyebekre is.

2013. júl. 8. 15:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is 90 ezer volt a fizetésem, bérletet kaptam cafeteriaként, lakbér volt télen 55 ezer. Kaját 20 ezerből ki lehet hozni, de akkor mindig főzni kell, és én nem ettem se húst, se sajtot mert az drága...A többi elment szórakozásra vagy félretettem. Meg lehet oldani. 25/L
2013. júl. 8. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!