Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőnk előtt 3 nappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőnk előtt 3 nappal lemondták a megjelenést. Mit tennétek a helyemben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Barátnőm szakított a pasijával, a pasi nem is jön a lagziba. De a barátnőm azt mondta jön. Elutazott a bnőm, aztán mikor rákérdeztem, mikor jön vissza, közölte, hogy lagzi előtt valamikor. A lényeg, hogy nem akarta elmondani, hogy nem akar jönni, elmegy nyaralni, és az esküvőről viszont sumákol. Felajánlottam neki, hogy nem kell jönno, ha rossz lenne neki a szakitás miatt, de kértem, hogy jelezzen, ha jut valami döntésre. Annyi sem volt benne, hogy elköszönjön, vagy válaszoljon. Ti mit tennétek? Hagyjam? Haragszom rá :(
2013. aug. 13. 23:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem, azt mondta a lagzi előtt hazajön, akkor most mégsem, vagy mi?
2013. aug. 14. 07:06
 12/21 anonim ***** válasza:
30%

Menyasszonyként kissebb gondom is nagyobb (volt) annál, hogy kutassam, a barátnőm miért nem jön (jött) el az esküvőmre!

Elküldtem neki is a meghívót, tudtam, hogy van barátja, ezért mindkettőjüket vártam. Még csak egy gratuláló telefont, egy dísztáviratot, semmit nem kaptam tőle.

Kb. 2 hónap múlva én is kaptam egy esküvői meghívót tőle, ugyanúgy nem vettem róla tudomást (=látjátok, isten nem ver bottal!).

Majd 5 év múlva az érettségi találkozónkon láttuk egymást ismét, úgy viselkedtünk egymással szemben, mint akármelyik másik osztálytárssal. Pedig közel 10 évig voltunk barátnők, mindenhova együtt mentünk, sportolni, szórakozni, bulizni, stb. stb.

Ne törődj vele, az élet majd megoldja!

Szervezd az esküvőd, tervezd és építgesd a közös jövőtöket, a barátnő másod-, harmadrendű személy ettől kezdve!

2013. aug. 14. 08:07
 13/21 anonim ***** válasza:
44%

Bármennyire is fáj neki, annyi lehetne benne, hogy lemondja és kész. Ne vele kelljen már foglalkoznia a párnak (illetve a barátnőjének), a saját nagy napján csak azért, mert idegeskedik, hogy jön-e vagy sem, mi van vele stb. Mondja le, el van sikálva, és sírjon otthon (az is a gyászhoz tartozik), de tegye ki a pontot. Ennyit egy JÓ barátnő megérdemelne.

Joggal haragszol rá, kérdező. Szerintem kérdezz rá, hogy jön vagy sem, mert úgy számítasz rá. Ne foglalkozz az érzelmeivel (bármennyire is sajnálod őt) amikor a kérdést felteszed, mert az más lapra tartozik. Neked most tudnod kell, hogy kire számíthatsz pontosan és kire nem. Nyílván a legjobb barátnő nyoszolyólány lett volna - ha igen, akkor még az ő helyét is pótolni kell.

2013. aug. 14. 08:15
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Kit érdekel a barátnőd? "Barátnőd", mert aki ilyet csinál az nem is a barátnőd.
2013. aug. 14. 08:19
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

Kettő mondatot idéznélek a kérdésedbol: "Esküvőnk előtt 3 nappal lemondták a megjelenést." es "Felajánlottam neki, hogy nem kell jönno, ha rossz lenne neki a szakitás miatt, de kértem, hogy jelezzen, ha jut valami döntésre ".

Csak nekem üti egymás a kettő?

2013. aug. 14. 08:22
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
Tapasztalatból beszélek,ne foglalkozz vele.Nehogy még te menj utána,amikor ő nem tisztelt meg ezzel.Nagyjából ez volt nálunk is.Úgy volt,hogy 65-en lesznek,és egy héttel az esküvő előtt kezdték lemondani a fontos vendégek.A férjem barátai egy kivételével,köztük volt a vőfély is,akit pénteken tudtunk meg,hogy nem jön.Volt olyan is,aki a mai napig nem szólt,pedig lassan fél éve volt az esküvőnk,hogy miért nem jött.Valaki mástól tudom,hogy mi volt.Hagyjad.Ezek után nem neked kell őt megkeresned,hanem neki téged.
2013. aug. 14. 08:43
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem üti egymást a mondat. Ő nem tudja mit akar.. Egyszer igen, egyszer nem. Én megértem, hogy gyászol. De!!

Annyi lehetne benne, hogy legalább válaszol. Ja és az fb-n úgy megcsinálta, hogy nekem nem válaszolt, hiába irtam rá 2szer is. Fent volt chaten. És amikor már idegesen irtam neki, hogy van egy napja h eldöntse, akkor sem nekem válaszolt, hanem egy másik barátnőjével arról csevegett idővonalán, hogy ha hazajön, akkor elmennek nyaralni együtt. Na ez mi?

2013. aug. 14. 09:51
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
Én a helyedben hagynám a fenébe, ezek után is úgy gondolod, hogy a barátnőd? Az ilyen nem az! Ha az lenne akkor lenne benne annyi gerincesség, hogy közölje veled, hogy bocs, de nem tudok elmenni!
2013. aug. 14. 10:30
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
Hát, nézd, ő most szakított a párjával, te meg dörgölöd az orra alá a boldogságodat. Tőled se teljesen szép dolog.
2013. aug. 14. 15:40
 20/21 anonim ***** válasza:
71%

Mindenki azt mondja hogy tiszteljen meg ezzel meg azzal..

Szerintem meg Te tiszteld az Ő fájdalmát és zavarodottságát..ha eljön örülj neki.

Mi történt tudod miért szakítottak?

2013. aug. 14. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!