Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőnk előtt 3 nappal lemondták a megjelenést. Mit tennétek a helyemben? (többi lent)
Nem hiszem, hogy megérdemel már csak ennyit is a barátnőd (az egyáltalán?) ezek után, hogy idegeskedj miatta. Viselkedj vele úgy ahogyan ő veled - csináld ami neked jó és ne foglalkozz azzal, hogy neki mi kell, mit szeretne.
Meghívtad az esküvődre, a meghívást nem illik csak nyomós okkal visszavonni. Ha eljön az az ő öröme lesz, ha nem jön akkor ő veszít vele, nem te.
Meg persze lehet, hogy azért nem adott konkrét választ, mert még ő is bizonytalan és most éppen elutazott ugyan, de még nem tett le arról, hogy az esküvődre visszajöjjön.
Ne tegyél semmit, mert még ha kicsi is az esélye, de megtörténhet, hogy tényleg eljönne az utolsó pillanatban, akkor meg kár volt balhézni a válasz miatt. Foglalkozz az esküvőddel, érezzétek jól magatokat, akár ott lesz a barátnőd, akár nem.
Sok boldogságot!
Üssetek agyon, de én megérteném! Illetve nálunk volt egy hasonló eset.
Én meg tudtam az érteni,hogy egy több éves szerelemnek lett vége és rá két hétre biztos nem lett volna könnyű végig nézni neki, ahogy én nagy örömködve férjhez megyek.
Azért mert nekem az a nagy napom, még fel tudom fogni,hogy másnak fáj!
Végül is a szertartásokra eljött! Ezért is hálás voltam! Mert láttam,hogy végigsírta az egészet és sajnos nem a meghatottságtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!