Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apósom azt mondta, hogy kifizetik az esküvőnk költségét, anyósom viszont azt akarja, hogy a felét az én családom állja. Miért nem érti meg, hogy nekünk nincs pénzünk?
Hát szerintem azért nem te vagy a hülye. Tök ugyanez volt unokatesómékkal is. Két utcával laknak lejjebb végignéztük a szervezést. Eleve ők nem akartak rászánni annyit és nem is sürgették az esküvőt, mert drága, de ha meg nincs ott a család, akkor cirkusz van, márpedig elég nagy a családunk.
De anyós (nagynéném) már teljesen ki volt akadva, hogy miért nem házasodnak már össze, most már muszáj, gyerünk, már hat éve együtt élnek, eljegyzés is volt, itt az ideje, milyen már, egyszerűen őt zavarta a falu előtt, hogy még mindig nem házasok. Közölte, hogy ki is fizetik, ők már évek óta erre várnak, van pénz szarásig, az vissza ne tartsa őket.
Jó, legyen, akkor kitűzték. Na és onnantól elkezdte anyósnak semmi se volt jó. Több embert, szebb helyen, ilyen is legyen olyan is legyen, ez is kell az is kell. Ha már én fizetek, azt a 15 embert is hívjátok meg! Ha már én fizetek, hadd mondjam már meg, hogy melyik étterembe legyen! Aztán meg elkezdte, hogy a lány szülei is fizessenek stb. a felét meg milyen már. Holott eleve úgy kezdték, hogy lánynak nincs rá, ezért is nem akarták megtartani, mert akkor ez lesz a vége, meg nem is a menyasszony szervezte a drága dolgokat. De még a lány volt a szarrágó, hogy beteszi a seggét a készbe. Hihetetlen anyósok vannak, mondom én úgy, hogy a rokonom.
Másik fiáékkal meg megcsinálta, hogy az apja közölte, hogy állják az esküvőt és még ezen felül nászajándékot is kaptak, anyuka meg ment és visszakérte(!) a pénzt, amit az apa odaadott! És ők a milliókat szedegetik ki a szekrényből, nem kosztpénzből adta az apja. Nem is értem.
Szóval van ilyen.
Ja és az nem működik, hogy akkor miért nem mentek el két tanúval. Abba belehalt volna, akkor nélkülük szervez meg mindent, mert annál nagyobb szégyent szerintem el se tud képzelni, hogy még egy rendes lakodalma se volt a fiúnak.
Aki meg olyanokkal jön, hogy akkor nem kell szólni, hát nem tudom, akit nem a majmok neveltek fel és nem verte ostorral az anyja, az nem tudom hogy tudja megtenni vele, hogy ilyenből kihagyja, hogy megházasodik.
Én ilyen nőszemély miatt már rég csináltattam volna házassági szerződést, mint amilyen a kérdező.
Annyira biztos vagy benne, hogy rád íratják a házat? Anyós helyében lennék tuti nem engedném!
Szerintem a kérdező most röhög a markába, hogy semmit nem kell fizetnie az esküvőbe ingyen bulizhat majd.
Csak kíváncsiság képen kérdezem, hogy kérdező otthon laksz még?
Amúgy meg nem kell halálra keresned magad ahhoz, hogy valamivel hozzátudj járulni az esküvődhöz aminek inkább csak anyagiak miatt teszel meg!! Pénzéhes dög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!