Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apósom azt mondta, hogy kifizetik az esküvőnk költségét, anyósom viszont azt akarja, hogy a felét az én családom állja. Miért nem érti meg, hogy nekünk nincs pénzünk?
Miért kellene nekik fizetni az esküvőt?
Tartsatok olyat, ami belefér a költségvetésbe.
Tartsatok annyi főset,ami te és a párod ki tudtok fizetni.
Probléma megoldva.
Egyrészt az elsőnek igaza van, már bocsánat.
Másrészt pedig, szerintem (de ez csak az én véleményem) úgy lenne fer, ha a másik fél szülei is "áldoznánka" némi összeget a házasulandó pár nagy napjára.
Persze, érthető, hogy nincs a szüleidnek erre pénze (mint írtad), de akkor is jogos anyósod részéről a "követelés".
Nálunk pl. mindent mi fizettünk volna, de a szüleim és a férjem szülei is elég sok mindenbe beszálltak úgy, hogy nem kértük tőlük.
Annyit kértek, hogy az esküvőre szánt pénzünk fennmaradó részét rakjuk el későbbre. Így is lett.
65-en voltunk (ebből 3 szolgáltat) és 1 millióból kijött az egész esküvő. Bár nekem könnyű volt, mivel itthon voltam épp a kislányunkkal GYED-en, így mindent az utolsó szalvéta hajtogatástól a pohárfelrakásig én csináltam.
Szerintem gondoljátok át, hogy milyen esküvőt akartok és arra nektek (a párnak!!!) mennyi pénze van. Utána üljetek le az örömszülőkkel beszélni, hogy mégis ha tudnának segíteni, akkor miben és hogy?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!