Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apósom azt mondta, hogy kifizetik az esküvőnk költségét, anyósom viszont azt akarja, hogy a felét az én családom állja. Miért nem érti meg, hogy nekünk nincs pénzünk?
és 20 főt nem tudtok kifizetni?
azt azért egy kis spórolással és munkával egy évvel előre tervezve ki lehet gazdálkodni...
Az a szokás, hogy a szülők fizetik az esküvőt... Ez csak mostani divat, hogy a fiatal pár.... A szülőnek az a dolga, hogy segítse a gyerekét az életben.
Az én szüleimnek kisülne a szemük, ha nem tudnák fizetni az esküvőmet.
Együtt sem éltek, nem is ismered, és már esküvő???
Igaza van az anyósodnak, én is rohadtul ki lennék akadva! 99%, hogy ti el fogtok válni, és rohadt felesleges az esküvő, és ezt az anyós is nagyon nagyon jól látja, és nem akar a ti pár hónapos házasságotokra rákölteni rengeteg pénzt! :)
"Utálom azt a vén szatyort!"
Az anyósod, meg ezt látja is rajtad!!
Gondolom, hogy tele van veled és a követelőzéseiddel a hócipője, meg, hogy osztod a mások pénzét.
Fogadjunk, hogy még az életben nem dolgoztál, és most a készbe akarsz belecsüccsenni!!!
Remélhetőleg a párod is időben észbe kap, és kivág mint a macskát szokták...székletet üríteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!