Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Apósom azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apósom azt mondta, hogy kifizetik az esküvőnk költségét, anyósom viszont azt akarja, hogy a felét az én családom állja. Miért nem érti meg, hogy nekünk nincs pénzünk?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 16:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
39%
Nekem a küszöbömet nem lépnéd át... Nem még mulatoztassalak...
2013. aug. 13. 18:25
 52/76 anonim ***** válasza:
88%
Mint mondott az anyós pár hónapja? Mert azt nem gondolnám, hogy most csak úgy meggondolta magát.
2013. aug. 13. 18:27
 53/76 anonim ***** válasza:
31%

Én igazából az anyóst sem értem, ha a másik két gyerek esküvőjét cakkumpakk kifizették akkor a tieteket miért nem akarja? Meg ha ő nem keres pénzt akkor igazából nincs beleszólása!

Bár elég érdekes,hogy 20 főt nem tudtok kifizetni

2013. aug. 13. 18:48
 54/76 anonim ***** válasza:
62%
Hát már régen volt ilyen jó kérdés. Kérdező, nagyon undorítóak vagytok.
2013. aug. 13. 18:53
 55/76 anonim ***** válasza:
61%

Ja, hogy nektek nincs pénzetek, de örülnél neki ha apósodék fizetnék a 99% csak, hogy mulassál egyet...

És annak mi köze hozzá, hogy a pasid az apádnak dolgozik? Semmi! Miért nem adta oda neki a fizetését? Miért a lesz apósodnál van? Ti sem vagytok százasok....

Az egyik ismerősöm is az apjának dolgozik, de oda adja a fizetését, nem az, hogy magánál tartja. Ti nagyon ostobák vagytok, te pedig egy pénzéhes ri*anc!!

Meg úgy akarsz hozzá menni valakihez, hogy együtt sem éltél vele? Mióta is vagytok együtt 1 éve?

Ja és ajánlom figyelmedbe a hétköznapi polgárit az ingyenes, azt még ti is kitudjátok fizetni!

Neked is inkább dolgoznod kellene nem eltartatni magad!!

2013. aug. 13. 19:13
 56/76 anonim ***** válasza:
77%

"Én igazából az anyóst sem értem, ha a másik két gyerek esküvőjét cakkumpakk kifizették akkor a tieteket miért nem akarja?"

Talán a többi gyereke normális párt talált, és a házasságuknak esélye is van fennmaradni. De ez...

2013. aug. 13. 19:56
 57/76 anonim ***** válasza:
76%
hova tűnt a kérdező? Szégyenli magát amiért nem egyezik a véleményünk az övével?
2013. aug. 13. 21:36
 58/76 anonim ***** válasza:
73%

"Meg ha ő nem keres pénzt akkor igazából nincs beleszólása! "

Tudod házasságban vagyonközösség van.

2013. aug. 13. 21:38
 59/76 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem is éltek együtt, miért lovagolsz az exküvő témán? Addig gyűjtögethetsz amíg aktuális nem lesz. Nem várhatod el hogy az egészet őők fizessék, a ruhád, hajad, sminked, körmöd minimum a te saját költséged.
2013. aug. 14. 07:37
 60/76 A kérdező kommentje:
31-én tartjuk az esküvőt, szerencsére anyósom belement, hogy fizessék ki a teljes összeget és majd a menyasszonytáncból befolyt összeget odaadjuk nekik.
2013. aug. 14. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!