Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apósom azt mondta, hogy kifizetik az esküvőnk költségét, anyósom viszont azt akarja, hogy a felét az én családom állja. Miért nem érti meg, hogy nekünk nincs pénzünk?
Én igazából az anyóst sem értem, ha a másik két gyerek esküvőjét cakkumpakk kifizették akkor a tieteket miért nem akarja? Meg ha ő nem keres pénzt akkor igazából nincs beleszólása!
Bár elég érdekes,hogy 20 főt nem tudtok kifizetni
Ja, hogy nektek nincs pénzetek, de örülnél neki ha apósodék fizetnék a 99% csak, hogy mulassál egyet...
És annak mi köze hozzá, hogy a pasid az apádnak dolgozik? Semmi! Miért nem adta oda neki a fizetését? Miért a lesz apósodnál van? Ti sem vagytok százasok....
Az egyik ismerősöm is az apjának dolgozik, de oda adja a fizetését, nem az, hogy magánál tartja. Ti nagyon ostobák vagytok, te pedig egy pénzéhes ri*anc!!
Meg úgy akarsz hozzá menni valakihez, hogy együtt sem éltél vele? Mióta is vagytok együtt 1 éve?
Ja és ajánlom figyelmedbe a hétköznapi polgárit az ingyenes, azt még ti is kitudjátok fizetni!
Neked is inkább dolgoznod kellene nem eltartatni magad!!
"Én igazából az anyóst sem értem, ha a másik két gyerek esküvőjét cakkumpakk kifizették akkor a tieteket miért nem akarja?"
Talán a többi gyereke normális párt talált, és a házasságuknak esélye is van fennmaradni. De ez...
"Meg ha ő nem keres pénzt akkor igazából nincs beleszólása! "
Tudod házasságban vagyonközösség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!