Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek fújjuk le az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fújjuk le az esküvőt?

Figyelt kérdés
A hónap végére van kitűzve az esküvőnk. Tegnap meghalt a párom nagyija. Szerintetek tartsuk meg az esküvőt?
2013. aug. 12. 21:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

lehet ez a jó kompromisszum.

eskövő van lagzi késöbb az ő emlékére.

vagy ép az esküvőben fekszik a pénzt?

2013. aug. 13. 18:48
 22/25 anonim ***** válasza:
51%
Párod mit szeretne?És legfőképpen az a szülője akit a veszteség ért mit szeretne?A mamája nem mondott ezzel kapcsolatban semmit?
2013. aug. 13. 19:45
 23/25 anonim ***** válasza:
84%

Én megtartanám. Most komolyan, senki nem várná el, hogy elmaradjon. Szerintem egy esküvő halasztásának egyetlen haláleseti oka ha a vőlegény, vagy a menyasszony halálozik el.

Megemlékeznék az elhunytról, de nem halasztanám el az esküvőmet, és nem önzőségből, hanem nem látom be miért lenne jobb, ha mindent lemondunk, aztán otthon sírunk. Semmi értelme.

2013. aug. 13. 20:01
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

nyilván anyagi kérdés. mi hogy éri el.

ez az egész házassáh is csak egy bepalizás.

olcsó az esküvő.

az igazi üzléet a válás ami drága.

és jól ismerik ezek a Murphy törvényt:

Aki megházasodik az el is fog válni.

2013. aug. 13. 21:11
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Én jogosnak tartom ha van egy zsák pénz.

Na de hagyják elúszni a pénzt aztán meg jön a gyerek s választhatnak hogy nem etetik vagy fattyút nevelnek...

Na szép kilátások.

2013. aug. 13. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!