Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek fújjuk le az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fújjuk le az esküvőt?

Figyelt kérdés
A hónap végére van kitűzve az esküvőnk. Tegnap meghalt a párom nagyija. Szerintetek tartsuk meg az esküvőt?
2013. aug. 12. 21:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%

Ez inkább a párod családján múlik. Ha még nagyban gyászolnak, rányomhatja a bélyegét a lagzira, meg túl korainak is érezhetik. Mindenesetre a már itt említett megemlékezést a halottról a lagziban én nagyon nem odaillőnek érzem. Mindennek megvan a maga helye és a lakodalom ne a gyászról szóljon, mint ahogy a temetésen sem emlékeznek meg az esküvőkről, vagy akár a születésről, vagy más nem odaillő történésről.

Szerintem már akkor inkább a halasztás. De mindenképp a párod családjáé a döntés ebben.

2013. aug. 12. 22:29
 12/25 anonim ***** válasza:
58%
Elsősorban a párodnak kell eldöntenie. Én a helyetekben nem halasztanám el (főleg így, hogy sok minden ki van fizetve, mindenki készül rá stb), de megtartanám a helyét, és megemlíteném egy pohárköszöntőben. Biztos ő is azt szeretné, ha ünnepelnétek a boldogságotokat :)
2013. aug. 12. 22:49
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
Hű, én nem tudom, nekem nagyon nehéz lenne, ha a lányom lagzijára készülnék, és közben meghalt az anyám. Nem tudom, ezt a kétfajta érzelmet hogyan tudnám megélni. Ha a család erre már felkészült, és hosszú ideje beteg volt a nagymami, akkor lélekben már megkezdődött az elengedés, ha viszont váratlanul ment el, még a gyász folyamatán nem mentek végig. Mindenesetre anyósod, apósod véleményét tartsátok szem előtt, vegyétek figyelembe.
2013. aug. 13. 07:04
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Én nem fújnám le. Nekem 3,5 hónappal az esküvő előtt halt meg a nagymamám. Megemlékeztünk róla, de megteratottuk alagzit. Ő lett volna a legszomorúbb ha tudja, hogy miatta el halasztjuk az esküvőt. Ő nagyon beteg volt, az orvosok mondták is, tudtuk, hogy nem lesz ott velünk aznap, de én azért nagyon bíztam benne, hogy hátha mégis.
2013. aug. 13. 08:57
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk tavaly az volt, hogy az esküvő előtt egy hónappal halt meg a feleségem nagybátyjának az édesanyja, majd az esküvő előtt 2 héttel az én nagymamám!

Nem mondtuk le az esküvőt! Szintem minden ki volt fizetve!

Mindenki tudta, hogy mi a helyzet! Minden jól sikerült!

Esküvő volt a mamám temetése, ahol méltóképpen elbúcsúztunk tőle!

Szerintem megtarthatjátok nyugodtan!

2013. aug. 13. 10:52
 16/25 anonim válasza:
64%
Illem nem illem, ez mégiscsak a Ti napotok! Nyilván nem fogtok világi bulit csapni egy ilyen szomorú esemény után,és az esküvő egy szent dolog a nagyi biztosan szeretett titeket és nem szeretné ha ez miatt lefújnátok az esküvőt :) Készítsétek meg a helyét, szóljatok egy pár kedves szót az asztalnál...részvétem, és az esküvőhöz gartulálok, legyetek boldogok :)
2013. aug. 13. 13:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

ahol nem tudják a pénzt hova tenni ott le kell mondani.

de ebben a világban aki csak az nem feji le az emberről azt a kevés pénzét aki nem akarja más a helyzet.

2013. aug. 13. 13:15
 18/25 anonim ***** válasza:
42%

Valaki azt írja, hogy a párod döntsön ebben. Szerintem meg az a szülője, aki elvesztette az édesanyját. Most rá kell a legnagyobb tekintettel lenni.

Ha ő azt mondja, hogy oké, akkor egy szolid esküvőt tartsatok.

2013. aug. 13. 18:01
 19/25 anonim ***** válasza:
73%

kinek a pénze fog elveszni?

jó vicc hogy valaki döntsön más pénzének az elvesztéséről...

2013. aug. 13. 18:37
 20/25 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk a családba a nagynénémék esküvője előtt halt meg hirtelen a nagypapám, tehát a nagynéném édesapja. A felesége, tehát nagymamám ragaszkodott a legjobban hozzá, hogy legyen megtartva az esküvő (polgári is, templomi is), egyedül a lagzi maradt el, ahelyett egy vacsora volt csak. Mindenki szerint így volt jó, a nagypapám sem akarta volna másképp. De ezt nektek kell megbeszélnetek. Először is a vőlegényeddel, aztán a szüleivel, és közösen dönteni.
2013. aug. 13. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!