Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a nagy nap forgatókönyve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a nagy nap forgatókönyve?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl olyanra, mint:

- a menyasszony és a vőlegény együtt öltöznek otthon?

- kit lehet felkérni arra, hogy fuvarozza pl a menyasszonyt a fodrászhoz stb. (családtagon kívül)

- gondolom a sminkes házhoz jön

Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre várnám a válaszokat, hogy kinél-hogy zajlott a nagy nap.

2013. aug. 7. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
mi pl együtt öltöztünk, a saját otthonunkban, feleslegesnek tartottam hogy átvonuljak anyukámékhoz( 2 házzal arrébb), pedig nagyon jó vele a kapcsolatom. Inkább anyukám , sógornőm , tesóm jött. Pl engem a férjem vitt el reggel a sminkeshez és a fodrászhoz, utána elmentünk a virágért.
2013. aug. 7. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk így zajlott:

Már előző nap elmentünk a helyre ahol az esküvőt tartottuk. Ott alvás stb. Egy nagy étterem, panzió, nagy kert, tó stb...:) Szóval aznap odajött a fodrász, a sminkes, mindenki. Aztán elmentünk a fotózásra (nem kellett szerencsére messze menni), majd jöttek a vendégek. stb:)))

2013. aug. 7. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk így volt:

Együtt aludtunk anyuéknál, mert abban a városban volt az esküvő ahol ők laknak

Reggel a tesóm elvitt minket a fodrászhoz

Utána az akkor még vőlegényemet elvitte a hugom a legjobb barátnőjének a lakásába (a csaj nem ott lakik és kölcsön adta a lakást), mert ő ott készült, akkor már ott voltak a szülei és a testvérei.

Mi hazamentünk a sminkes kisminkelt azalatt apa és a tesóm elemntek a virágoshoz a virágokért.

Utána anya felöltöztetett

Megérkeztek hozzánk keresztszüleim

Utána a vőlegény a családjával

A menyasszonyi autót a hugom barátja vezette

Polgári szertartás után ahol csak a szűk család volt mi mentünk fotózni, a többiek hazajöttek anyáékhoz ebédelni, a templomban találkoztunk újra

2013. aug. 7. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Én reggel szépen elmentem a fodrászhoz

Eközben az apukám elhozta a tortát, aztán felvett engem és mentünk hozzájuk (időközben beugrottunk az étterembe leadni a tortát)

A vőlegényem intézte a virágokat (és ha jól tudom, még dolgozott is kicsit délelőtt :D), aztán jött a szüleimhez

A szülőknél készülődtünk mindketten, de külön-külön, csak a "végén" láttuk egymást.

Utána apu vitt minket a fotózásra, onnan pedig a nővéremék a szertartásra

2013. aug. 8. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ebből akkora ügyet csinálni, hogy ki fuvarozza a menyasszonyt meg ilyenek.

Aki ráér. Ennyi.

Engem apám vitt ide-oda, de pl. után az utolsó percben még be kellett menni a kölcsönzőbe és oda unokatesóm ment, mert tudta hol van és nem volt egyéb dolga.

A készülődés is olyan, ahogy nektek tetszik. Én otthon aludtam a lakásunkban, mert még este is takarítottam, reggel mentem át a szüleimhez, mi külön készültünk.

Jó, hogy különleges nap stb. de nem kéne ennyire rástresszelni minden hülyeségre, csak magadnak teszel rosszat.

2013. aug. 8. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!