Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlöltözném a menyasszonyt?
Augusztus végén lesz egyik legjobb barátnőmnek az esküvője.
Ilyesmi lesz az ő ruhája.
Nagyon megtetszett ez a ruha,de sehova nem tudtam volna eddig felvenni. Most itt lenne az alkalom, de félek, hogy így hogy nem leszek koszorúslány, túl fogom öltözni. Megkérdeztem őt, is, és megmutattam róla a képet, azt mondtam vegyem meg nyugodtan, nem fogom őt túlöltözni, gyönyörű leszek benne. De mintha egy kis irigységet láttam volna a szemébe, bár lehet bebeszélem magamnak.
Ti mit gondoltok?:S
Ez a ruha lesz az(a 3. rózsaszín a képről):
20/L 180 cm,59kg
20/20
Az utolsót azt én is nézegettem. Csak ez nekem túl színes. Az egyszínű ruhák jobban az én ízléseim :-)

"Jaaa, hogy van akinek savanyú a szőlő? Törpikéim! Hát sz.r az élet."
170 cm magas vagyok, igaz ez nem 180, de nem is törpe. Az alakom is megvan hozzá, hogy valami csini estélyi ruhát vegyek fel, mégsem választanám esküvőre. Még csak nem is azért, mert félnék, hogy túlöltözöm a menyasszonyt (elég túlöltözhetetlen a ruhája), de szinte biztos lennék benne, hogy a többi vendéget jócskán túlöltözném és én ettől kellemetlenül érezném magam.

Szép ez a ruha, de egyáltalán nem való esküvőre. A 20-as által linket 3. ruha annál inkább. Kicsit visszafogottabb jobb lenne.
Egyébként nem gondolom, hogy egy menyasszony a saját esküvőjén bárkire is irigy lenne. Ez az ő napja, mindenkit csak az ő ruhája fog érdekelni, nem mellesleg úgy tűnik nagyon szép is a ruhája.

Ha jól gondolom ez egy sheri hill ruha. én is vettem fel ilyet eskütöre, de annak rövid fodros szoknyája volt. itt engem mindenki elküldött a fenébe. pedig az egy elég pucc lagzi volt ahová felvettem.
Szerintem, ha nem egy hagyományos falusi lagzi lesz, akkor nyugodtan felveheted :) egy egyszerübb lagzin valószínü tényleg nagyon feltünö lennél benne még a menyasszony mellett is. Szóval te tudod milyen lesz az esküvö. e szerint dönts szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!