Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Túlöltözném a menyasszonyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlöltözném a menyasszonyt?

Figyelt kérdés

Augusztus végén lesz egyik legjobb barátnőmnek az esküvője.

[link]

Ilyesmi lesz az ő ruhája.

Nagyon megtetszett ez a ruha,de sehova nem tudtam volna eddig felvenni. Most itt lenne az alkalom, de félek, hogy így hogy nem leszek koszorúslány, túl fogom öltözni. Megkérdeztem őt, is, és megmutattam róla a képet, azt mondtam vegyem meg nyugodtan, nem fogom őt túlöltözni, gyönyörű leszek benne. De mintha egy kis irigységet láttam volna a szemébe, bár lehet bebeszélem magamnak.

Ti mit gondoltok?:S

Ez a ruha lesz az(a 3. rózsaszín a képről):

[link]

20/L 180 cm,59kg

2013. aug. 1. 10:28
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

20/20

Az utolsót azt én is nézegettem. Csak ez nekem túl színes. Az egyszínű ruhák jobban az én ízléseim :-)

2013. aug. 1. 13:01
 22/30 anonim ***** válasza:
85%
Honnan tudod, hogy jól néz ki benne? Ennyi erővel látatlanban 180 centi és 59 kilóval szerintem inkább rejtegetni kéne a kiálló kulcscsontjait meg a szögletes vállát. Melle se lehet valami sok, úgy fog kinézni, mint egy vállfa. Na, most jó?
2013. aug. 1. 13:11
 23/30 anonim ***** válasza:
90%

"Jaaa, hogy van akinek savanyú a szőlő? Törpikéim! Hát sz.r az élet."

170 cm magas vagyok, igaz ez nem 180, de nem is törpe. Az alakom is megvan hozzá, hogy valami csini estélyi ruhát vegyek fel, mégsem választanám esküvőre. Még csak nem is azért, mert félnék, hogy túlöltözöm a menyasszonyt (elég túlöltözhetetlen a ruhája), de szinte biztos lennék benne, hogy a többi vendéget jócskán túlöltözném és én ettől kellemetlenül érezném magam.

2013. aug. 1. 13:22
 24/30 A kérdező kommentje:

pontosan ilyesmi alakom van :-)

[link]

2013. aug. 1. 13:47
 25/30 anonim ***** válasza:
87%

Szép ez a ruha, de egyáltalán nem való esküvőre. A 20-as által linket 3. ruha annál inkább. Kicsit visszafogottabb jobb lenne.

Egyébként nem gondolom, hogy egy menyasszony a saját esküvőjén bárkire is irigy lenne. Ez az ő napja, mindenkit csak az ő ruhája fog érdekelni, nem mellesleg úgy tűnik nagyon szép is a ruhája.

2013. aug. 1. 14:17
 26/30 anonim ***** válasza:
87%
190 centi vagyok, és nem állt rajtam hülyén a legutóbbi lagzin a térdig érő ruha. Alapból feltűnőbb vagy a magasságod miatt, próbálj meg visszafogottabb ruhát keresni, mert így akkor is mindenkinek te fogsz feltűnni, ha nem te vagy a menyasszony. Engem zavarna a helyében. Legyél belátóbb.
2013. aug. 1. 16:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Én is 180 vagyok. csak én 70 kilo. Elől , hátul megvan minden :-) nem lógnak ki hurkák sehol. Szerintem normális nőies idomokkal rendelkezem.Pár kiló plusz csodát művel az emberrel :-) egyébként szép a ruha, de tényleg nem esküvőre való.Még csilli villi is lehet, de legalább térd alatt 10 centivel érjen, ha nem szereted a rövidet.Optikailag is valahogy alacsonyít.Jobb az összhatás.Lehet hosszú is, de akkor ne ilyen díszes
2013. aug. 2. 15:46
 28/30 anonim ***** válasza:
40%
Nem szeretem az olyan kérdéseket, amire a kérdező eleve tudja a választ, és azt is, igen pontosan, hogy mit kell tennie. Tedd azt, és kész.
2013. aug. 2. 21:35
 29/30 anonim ***** válasza:
A ruha választása a helyszíntől is függ. Ez a ruha minimum 5 csillagos helyre illik. Az alatt nevetségessé válhatsz benne, főleg ha a násznép többi tagja messze alatt lesz öltözve. A ruha szép, de hogy felvedd-e, azt neked kell eldönteni. Mondjuk a bivalycsökmői helyi üzemi étteremben szétröhögném magam rajta.
2013. aug. 4. 15:01
 30/30 anonim ***** válasza:

Ha jól gondolom ez egy sheri hill ruha. én is vettem fel ilyet eskütöre, de annak rövid fodros szoknyája volt. itt engem mindenki elküldött a fenébe. pedig az egy elég pucc lagzi volt ahová felvettem.

Szerintem, ha nem egy hagyományos falusi lagzi lesz, akkor nyugodtan felveheted :) egy egyszerübb lagzin valószínü tényleg nagyon feltünö lennél benne még a menyasszony mellett is. Szóval te tudod milyen lesz az esküvö. e szerint dönts szerintem

2013. aug. 5. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!