Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudtok ilyen? Egy esküvőn valaki sikeres túlöltözte (szándékosan vagy véletlenül) a menyasszonyt? Hogy végződött?
Vannak nők akiket nem nehéz túlöltözni még a saját esküvőjén se.
Én is voltam olyan esküvőn ahol minden magára valamit adó nő sokkal jobban nézett ki mint a menyasszony.
Attól mert valaki proli még a másiknak nem kell pokrócba csavarnia magát, hogy nehogy véletlenül túl öltözze.
Ex anyosom hofeherben jelent meg epp csak fatyol nem volt rajta.
Az egesz csalad jokat rohogott rajta mert lepten nyomon kivette a csokrot a kezembol es karolta a kisfiat .
Nem bosszantott nagyon piti es nevetseges volt a dolog kicsit sajnaltam is .
Tudok ilyen! Igen,én,sikeresen túlöltöztem az unokatesóm esküvőjén,szándékosan. Tűzpiros ruha,hátul kivágva,egész fenékig,kicsit uszályos hátul,elől meg jó mélyen dekoltált.Tűsarkúval.Meg botránkoztattam mindenkit és ami a legfontosabb,megmutattam,hogy nincs igaza az unokatesómnak.
Amikor megkérdeztem van e kikötése a vendégek ruhájával szemben? ,azt válaszolta nincs,mert azon a napon senki sem tud csinosabb lenni mint Ő és semmi nem fogja tudni elvonni a figyelmet róla,persze lekezelően és szemmozdulattal rám értette.
Hogy végződött?hát,rosszul éreztem magam,mer nem akartam ennyire megbántani,de legalább magába szállt egy kicsit,bánom is meg nem is a dolgot.2 éve nem beszélünk egymással,csak az anyja néha ezt azt elmond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!