Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Túlöltözném a menyasszonyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlöltözném a menyasszonyt?

Figyelt kérdés

Augusztus végén lesz egyik legjobb barátnőmnek az esküvője.

[link]

Ilyesmi lesz az ő ruhája.

Nagyon megtetszett ez a ruha,de sehova nem tudtam volna eddig felvenni. Most itt lenne az alkalom, de félek, hogy így hogy nem leszek koszorúslány, túl fogom öltözni. Megkérdeztem őt, is, és megmutattam róla a képet, azt mondtam vegyem meg nyugodtan, nem fogom őt túlöltözni, gyönyörű leszek benne. De mintha egy kis irigységet láttam volna a szemébe, bár lehet bebeszélem magamnak.

Ti mit gondoltok?:S

Ez a ruha lesz az(a 3. rózsaszín a képről):

[link]

20/L 180 cm,59kg

2013. aug. 1. 10:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%

Ha így láttad a szemében mi lenne ha kihagynád?

Bár ha hozzám jönne valaki úgy oda hogy szerinted nem öltözlek túl ezzel a ruhával nekem is keresztbe állna a szemem... :)

Ha közeli és tényleg legjobb barátnő akkor fogd vissza magad egy kicsit :)

2013. aug. 1. 11:21
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
szerintem meg te képzeled azt, hogy mindenki irigy lesz rád, szegény kis csúf barátnőd is, aki nem mellesleg a menyasszony, senki se lesz rá kíváncsi, mert mindenkit elvakít a te tündöklésed. Figyusz, egy esküvőn mindenki csakis a menyasszonyra kíváncsi. Ha belegondolok az elmúlt 8 esküvőbe, amiben voltam, senki ruhájára nem emlékszem, csak a sajátoméra, meg max. az örömanyákéra, mivel ők és a menyasszonyok itt a főszereplők, s nem te. Ne aggódj, nem fog érdekelni senkit a te ruhád, ez nem a te napod.
2013. aug. 1. 11:21
 13/30 anonim ***** válasza:
15%

Tyűha! Én is irigy lennék, hogy "de bitang jól nézel ki benne!" :D

Csinos nagyon, nyugodtan vedd csak fel, a menyasszony is nagyon szép ruhát választott, nem fogod túl öltözni.

2013. aug. 1. 11:26
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Én is azt írtam az előbb, hogy vedd fel, ha neked tetszik, mert fontos, hogy jól érezd magad a ruhádban. De azért igazat kell, hogy adjak a 10-es és hasonló válaszoknak. Sok esküvőn voltam már, de soha senkit nem láttam estélyiben, maximum a koszorúslányokat estélyihez hasonló ruhában. Általában kosztümben, koktélruhában, vagy valami más csinos kis ruhában szoktak menni ilyen alkalmakra a nők. Nekem is van estélyim, szép, meg minden, de esküvőre biztos nem azt választanám.
2013. aug. 1. 11:30
 15/30 anonim ***** válasza:
85%

Cica, ha nem habos-babos hófehér menyasszonyi ruhában jelensz meg az esküvőn, nem fogsz senkit túlöltözni! Ne képzelődj!

Ha hapsit akarsz fogni arra jó ez a ruha, mert feltűnő, de a menyasszonynál aznap akkor sem leszel feltűnőbb!

2013. aug. 1. 11:40
 16/30 anonim ***** válasza:
92%
szerintem vendégként nem illik ilyet felvenni, hacsak nem egy puccos, állófogadásos estélyis esküvő lesz. Nekem túlzás lesz. Nem gondolod, hogy nem írigység volt, hanem nem tetszik neki, csak nem merte megmondani?
2013. aug. 1. 11:48
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelműen túlzás, hacsak tényleg nem bál lesz. Amennyiben átlagos lagzi, inkább válassz rövidet. Amerikai filmeken kívül még nem láttam olyan esküvőt, ahol ilyesmibe öltözik a násznép.
2013. aug. 1. 12:01
 18/30 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon magas vagyok, ezért nekem a rövid ruhák nem állnának jól, mert úgy néznék ki benne, mintha végtelenségig tartana a lábam benne =/ így teljesen passz, hogy milyen ruhátvegyek fel hanem estélyit..
2013. aug. 1. 12:13
 19/30 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem szó sincs arról, hogy nem illik ilyet felvenni, csak senki sem szokott és kellemetlen, ha te megjelensz, mint egy dáma, a többiek meg mind kis ruhában vagy az öregek kosztümben vannak...

Én kizárólag kismamát láttam hosszú ruhában, de azt is hosszú nyári ruhában,( maxi ruhában ) nem estélyiben, azért, hogy ne látsszon, hogy olyan a lába szegénynek, mint a párizsi, a dagadás miatt.

2013. aug. 1. 12:21
 20/30 anonim ***** válasza:
75%

[link]

[link]

[link]

Én a helyedben ilyet vennék,bár tény,hogy a te ruhád is gyönyörű.

2013. aug. 1. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!