Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlöltözném a menyasszonyt?
Augusztus végén lesz egyik legjobb barátnőmnek az esküvője.
Ilyesmi lesz az ő ruhája.
Nagyon megtetszett ez a ruha,de sehova nem tudtam volna eddig felvenni. Most itt lenne az alkalom, de félek, hogy így hogy nem leszek koszorúslány, túl fogom öltözni. Megkérdeztem őt, is, és megmutattam róla a képet, azt mondtam vegyem meg nyugodtan, nem fogom őt túlöltözni, gyönyörű leszek benne. De mintha egy kis irigységet láttam volna a szemébe, bár lehet bebeszélem magamnak.
Ti mit gondoltok?:S
Ez a ruha lesz az(a 3. rózsaszín a képről):
20/L 180 cm,59kg

Ha így láttad a szemében mi lenne ha kihagynád?
Bár ha hozzám jönne valaki úgy oda hogy szerinted nem öltözlek túl ezzel a ruhával nekem is keresztbe állna a szemem... :)
Ha közeli és tényleg legjobb barátnő akkor fogd vissza magad egy kicsit :)

Tyűha! Én is irigy lennék, hogy "de bitang jól nézel ki benne!" :D
Csinos nagyon, nyugodtan vedd csak fel, a menyasszony is nagyon szép ruhát választott, nem fogod túl öltözni.

Cica, ha nem habos-babos hófehér menyasszonyi ruhában jelensz meg az esküvőn, nem fogsz senkit túlöltözni! Ne képzelődj!
Ha hapsit akarsz fogni arra jó ez a ruha, mert feltűnő, de a menyasszonynál aznap akkor sem leszel feltűnőbb!

Szerintem szó sincs arról, hogy nem illik ilyet felvenni, csak senki sem szokott és kellemetlen, ha te megjelensz, mint egy dáma, a többiek meg mind kis ruhában vagy az öregek kosztümben vannak...
Én kizárólag kismamát láttam hosszú ruhában, de azt is hosszú nyári ruhában,( maxi ruhában ) nem estélyiben, azért, hogy ne látsszon, hogy olyan a lába szegénynek, mint a párizsi, a dagadás miatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!