Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Túlöltözném a menyasszonyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlöltözném a menyasszonyt?

Figyelt kérdés

Augusztus végén lesz egyik legjobb barátnőmnek az esküvője.

[link]

Ilyesmi lesz az ő ruhája.

Nagyon megtetszett ez a ruha,de sehova nem tudtam volna eddig felvenni. Most itt lenne az alkalom, de félek, hogy így hogy nem leszek koszorúslány, túl fogom öltözni. Megkérdeztem őt, is, és megmutattam róla a képet, azt mondtam vegyem meg nyugodtan, nem fogom őt túlöltözni, gyönyörű leszek benne. De mintha egy kis irigységet láttam volna a szemébe, bár lehet bebeszélem magamnak.

Ti mit gondoltok?:S

Ez a ruha lesz az(a 3. rózsaszín a képről):

[link]

20/L 180 cm,59kg

2013. aug. 1. 10:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
59%

Biztosan nagyon csinos leszel benne, főleg, hogy az adottságaid is megvannak ehhez a ruhához. Szerintem nem fogod túlöltözni a menyasszonyt, nyugodtan felveheted. :)

23/N

2013. aug. 1. 10:33
 2/30 anonim ***** válasza:
66%
Nekem tetszik, szerintem jó lesz. :) Úgyis mindenki a menyasszonyt fogja nézni
2013. aug. 1. 10:33
 3/30 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem öltözöd túl. Nem uszályos,nem abroncsos,nem is fehér,jó ez.
2013. aug. 1. 10:34
 4/30 anonim ***** válasza:
79%
Nekem személy szerint picit túlzásnak tűnik egy esküvőre vendégként, inkább a koszorúslánynak tudnám elképzelni, de ez ízlés kérdése. Ha neked tetszik, ebben éreznéd jól magad, vedd fel nyugodtan!
2013. aug. 1. 10:37
 5/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :-) Csak nem tudom mit láthattam a szemében, ami nekem irigységnek tűnt=/ ez kicsit idegesít
2013. aug. 1. 10:38
 6/30 anonim ***** válasza:
90%
Hacsak nem a Hiltonban lesz az esküvő, ez a ruha túlzás....
2013. aug. 1. 10:39
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
Nekem mindegyik ruha túlzásnak tűnik egy esküvőre és a harmadik kivételével túl merésznek is.
2013. aug. 1. 10:42
 8/30 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk én alapból nem vennék fel esküvőre estélyit.
2013. aug. 1. 10:46
 9/30 anonim ***** válasza:
17%
Lehet irigy rád, mert te alapból csinosabb, jól alakúbb vagy. Nem lehet látni a menyasszonyi ruha elejét, kérdés, hogy az mennyire díszített, nekem a rózsaszín ruha kicsit túl csillogós, de ha neked tetszik és a menyasszonynak sincs ellene kifogása akkor hajrá :)
2013. aug. 1. 11:11
 10/30 anonim ***** válasza:
92%

"Csak nem tudom mit láthattam a szemében, ami nekem irigységnek tűnt=/ ez kicsit idegesít"

Legyünk őszinték: aki megkérdezni a menyasszonyt, hogy felveheti-e ezt vagy azt a ruhát, az mit vár? Hát úgysem mondhatja szerencsétlen, hogy "kérlek ne tedd, engem ez zavarna", nem? Milyen más választ adhat azon kívül, hogy "persze, ami neked jólesik, vedd csak fel" Szóval gyakorlatilag azon kívül, hogy sarokba szorítod az illetőt, sok értelme nem volt megkérdezni, nem?

Hogy mit láthattál a szemében, 100% hogy nem irigységet, jó beképzelt téveszme, ha azt gondolod magadról, hogy a menyasszony az ESKÜVŐJÉN majd pont rád fog irigykedni... szerintem arra gondolhatott, hogy "hülye ez a lány, hát egyedül fog nagyestélyiben pompáskodni, miközben mindenki más kosztümben, vagy koktélruhában lesz, még az örömszülők is... na mindegy, ő fog feszengeni, mikor rájön, hogy elszúrta"

2013. aug. 1. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!