Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Nehéz kérdés.
Kölföldön dolgozunk a párommal! Most a hétvégén hivatalosak vagyunk egy lagziba! Már kb. 1 éve tudjuk és kb 2-3 hónapja meghívtak! A párom rokonai!
Csakhogy megtudtam, hogy a bátyám megnősül (a másik testvérem mondta el). Igaz nem hitak meg minket (nem túl jó a kapcsolatom a bátyámmal, de rossznak se mondható)! Nem tudom, hogy azért nem mert, hogy kint vagyunk külföldön vagy mert nem akart meghívni!
Mindkettő kb. egy időpontban lesz, 30 km-re egymástól! Ti hogyan oldanátok meg a helyzetet???
Arra az esküvőre ne menj, ahová nem hívtak meg. Ott te egy hívatlan vendég lennél. Lehet, még hely sem lenne, ahová leültetnének.
Oda menjetek, ahová meghívtak titeket. Tesódnak pedig gratulálj táviratban.
A meghívás megtörtént!
Azért nem hívott eddig, mert tudta, hogy kell mennünk egy másik esküvőre.Ez csak egy pici esküvő, utánna bográcsozás lesz, nem olyan nagy felhajtás.
Azért nem küldött meghívót, mert nem tudja a címet(még én sem tudom amugy, mert csak egy szezonmunkán vagyunk).
Amugy köszi a válaszokat!
Mindent ennyire túlkomplikálsz? Felteszel egy "nehéz" kérdést, csak épp a lényeget hagyod ki belőle. Azt majd 2 oldal után megtaláljuk. Nem vagy valami összeszedett :)
Bár ennek meg ellentmond a bevezetőben írt szöveged:
"Igaz nem hitak meg minket (nem túl jó a kapcsolatom a bátyámmal, de rossznak se mondható)! Nem tudom, hogy azért nem mert, hogy kint vagyunk külföldön vagy mert nem akart meghívni! "
Most akkor hívtak, vagy sem?
Amikor kiírtam a kérdést akkor még nem hívtak meg!
De tegnap felhívott a tesóm és meghívott az esküvőjükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!