Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi olyan nehéz egy esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan nehéz egy esküvő megszervezésében?

Figyelt kérdés
Mi tart azon hónapokig, meg mi az a nagy idegeskedés?
2011. júl. 27. 21:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
Egyeztetni mindent hogy össze álljon !
2011. júl. 27. 21:59
 2/25 A kérdező kommentje:

Én értem, de hogy hónapokon át folyamatosan? Lehet bennem/bennünk van a hiba, de én tényleg nem értem másnak mi olyan hosszadalmas. Kb. a neten a ki lehet nézni a meghívó mintákat, szövegeket, éttermeket ajánlatostól, akár még a ruhát is lehet így intézni, csokrot, tortát, sminket, hajat is ki lehet így nézni, azt is meg lehet nézni hol mennyi, csak el kell menni megrendelni.

Az időpont is olyan, hogy eldöntöd, hogy mikor jó, odamégy bejelentkezel és kész.

Szóval, ha valaki nem teljesen döntésképtelen, és van legalább valami halvány fogalma arról, hogy mit szeretne akkor mit lehet csinálni hónapokon keresztül?

2011. júl. 27. 22:02
 3/25 anonim ***** válasza:
83%

próbáld ki és megtudod. mindennek stimmelnie kell, rengeteg mindent kell fejben tartanod...

ha leírjuk akkor sem fogod megérteni hogy mégis miért nehéz, csak ha belevágtál!

2011. júl. 27. 22:03
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

én sem értem,1 hónap volt. amikor megkérte a párom akezem,másnap mentünk időpontot kérni. amikor megvolt,felhívtuk azokat az éttermeket,amiket szerettünk. mind adott ajánlatot. elfogadtuk,megcsinálták,összházasodtunk,kifizettük. és még a nászút is belefért,meg a ruhám varratása.

nem kell nagy faxni,sokan túlzásba viszik,pedig nem kéne.

2011. júl. 27. 22:04
 5/25 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam és nem tartott sokáig. Ezért nem értem. Unokatesóm még nem tudja mikor házasodnak, de már frászban van, hogy azt legalább fél éven át szervezni kell. Hát mondom...
2011. júl. 27. 22:05
 6/25 anonim ***** válasza:
25%
Kedves kérdező volt már esküvőd? Nem? Majd meglátod....
2011. júl. 27. 22:06
 7/25 anonim ***** válasza:
82%

Az a nehéz benne, hogy viszonylag nagy rendezvény, ahol sok mindent egyeztetni kell, és az átlagembernek nincs gyakorlata benne. Tudnod kell kalkulálni a költségekkel, meghívottakkal, vidékieknek meg kell oldanod a szállást, ha messze van a lakodalom az esküvőtől, akkor az utazást, mindenkinek kell, hogy helye legyen, minden időben legyen kidekorálva, legyenek segítők, legyen elég - de ne túl sok - az enni- és innivaló, a vendégek érezzék jól magukat, de ti is, etc. Millió dolog van, amire nem feltétlen gondol az, aki soha nem csinált még ilyet.

Elsőre a legtöbben a rántást is odaégetik, pedig az aztán egyszerű dolog. Egy esküvőnél viszont nincs olyan opció, hogy ha elszúrod, akkor kidobod és csinálsz újat.

2011. júl. 27. 22:08
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egyébként szerintem azoknak igazán nehéz, akik nagy flancos esküvőt akarnak minimál pénzből kihozni. Igaz, általában nem is sikerül..
2011. júl. 27. 22:09
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

ha te kiválasztasz mindent, hogy kit/mit/hol szeretnél, akkor azt össze is kell hangolni, hogy milyen időpont az, amikorra minden szabad. mire az éttermek egyáltalán mondanak egy nagyjából ajánlatot, az minimum 2 hét. Ha nyáron akarsz esküdni, közel sem elég bemenni 2 hónappal előbb, mert már nem lesz szabad időpont. ha meg fél évvel korábban foglalod a ceremóniákat, akkor a szolgáltatókat is azután lehetne csak. viszont szolgáltatókból is van, akik 1 évvel korábban már le vannak foglalva. Szóval 10 hónappal előre kb. össze kell szedned és le kell foglalnod a nagyobb dolgokat 1 időpontra, majd imádkozni, és hat hónappal a kinézett dátum előtt, reggel 8kor az anyakönyvvezetőnél ülni, hogy tuti be tudj aznapra jelentkezni. és ha megvan minden már szervezve 6 hónappal az esküvő előtt, akkor is tuti találsz még valamit, amin lehet alakítani, változtatni, módosítani...

mondjuk akinek van pénze, az nem foglalkozik ezekkel a dolgokkal, hogy utánajárjon, mi az, ami neki árban a legkedvezőbb, és összehangolgassa...az bemegy az anyakönyvvezetőhöz, aztán az első útjába kerülő étterembe és lefoglal mindent utánajárás nélkül

VAGY

bemegy az anyakönyvvezetőhöz, harminc nappal későbbre kap időpontot, és a párjával ketten csendben összeházasodnak. ez is egy lehetőség

2011. júl. 27. 22:09
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremék két hónap alatt próbálnak meg összeállítani egy közepes esküvőt. Hát, azért vannak kisebb bakik, amiket, ha előbb elrendeztek volna, akkor nem lenne annyi gondjuk. Pl. ruhát már csak drágán tudott szerezni. Szerezhetett volna feleannyiért ugyanolyan jót (sőt, jobbat), de nem ment időben. A rövid határidő miatt pedig többen meg sem tudnak jelenni, mert be volt nekik fizetve a nyaralás, mikor megtudták az esküvőt.
2011. júl. 27. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!