Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi olyan nehéz egy esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan nehéz egy esküvő megszervezésében?

Figyelt kérdés
Mi tart azon hónapokig, meg mi az a nagy idegeskedés?
2011. júl. 27. 21:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

meg persze a meghívottnak sem mindegy, hogy előtte egy évvel, vagy egy hónappal tud a dologról, ruha, szabadság kivétele miatt pl.

utolsó voltam

2011. júl. 27. 22:11
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
vagyis 22.09es
2011. júl. 27. 22:11
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
attól függ mekkora esküvőt szeretnél. van aki alaposabban végzi mint ti.... a tortát a virágokat, az asztalterítőt... mindent alaposan átgondolnak mert szeretnék ha szép lenne az a nap. de figyu ezen kár is vitába szállni bárkivel is, mivel ti így gondoljátok, mások máshogy gondolják.
2011. júl. 27. 22:13
 14/25 A kérdező kommentje:

Igen, előtte le kell foglalni, nem elég beesni az ajtón az utolsó pillanatban, de akkor sem hónapokon át szervezkedik az ember. Szóval nem arra gondolok, hogy miért kell hamar elkezdeni, hanem miért mondja mindenki, hogy úristen hónapokon át egyfolytában szaladgál, meg idegeskedik.

Lehet én vagyok túl "modern" de pár óra alatt az interneten gyakorlatilag mindenből ki lehet választani, hogy milyet szeretnél az esküvőre. Egy részét meg is lehet rendelni ott, más részével meg elzarándokolsz a megfelelő helyre, és megrendeled.

Gondolom, akkor az tart sokáig, míg válogatják a dolgokat, nem?

2011. júl. 27. 22:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Akik nagy felhajtást akarnak,méregdrága éttermet stb.és nem tudják,hogy mit is akarnak,azoknak kerül ennyi időbe.
2011. júl. 27. 22:19
 16/25 anonim ***** válasza:
87%

Én se értem mit bohóckodnak annyit.

A bátyámék már egy évvel előtte bejelentették, h xy napon, itt meg ott, aki jön-jön, aki nem az nem.

Persze, ha valami fontosabb rokon nem tudott volna jönni biztos megoldották volna.

Aztán lementek, megbeszélték az xy tulajjal, h ennyi ember lesz nagyjából, ilyen kaja meg olyan pia kell.

Aztán elmentek megnézni a ruhát meg ilyen apróságokat aztán cső.

Nem tudom mit kell itt játszani a bazári majmot.

2011. júl. 27. 22:26
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom, akkor az tart sokáig, míg válogatják a dolgokat, nem?"

22:09 elég jól leírta, mi tart olyan sokáig.

Neten kiválogathatod, mi tetszik neked, ha te döntesz mindenről, mindenki hozzád igazodik és minden elérhető az általad kért időpontra.

De amikor sok emberrel kell egyeztetni, sok helyszín van, ami időbeosztásához igazodnod kell, azt nem tudod elintézni pár pillanat alatt.. Az egyiknek ez nem jó, a másiknak az nem jó. Aztán, amikor már minden összeállt, az egyik lemondja, a másik meggondolja magát stb.

2011. júl. 27. 22:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tart hónapokig, szerintem se. Nekünk egy nap alatt megvolt az étterem és a dekor. Ezenkívűl a ruhámat kell majd még kivélasztani meg a meghívót. Én sem értem mások mit szervezkednek aktivan hónapokon keresztül. Az egy dolog, hogy előre le kell foglalni sokmindent, de ha az megvan, akkor mi dolog van még? Nekem csak ruhát kell még keresni, de megvárom, hogy fogyjak csöppet és majd aztán:)
2011. júl. 27. 23:22
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

Mi vidékre szerveztük, 90km-re a lakhelyünktől. A helyszínt pl. muszáj volt kb. egy évvel hamarabb lefoglalnunk, mert szinte minden hétvégén kiadják rendezvénynek vagy nagyobb társaságnak, télen-nyáron egyaránt. A jegyesoktatás "lejárása" közel 3 hónapig tartott, ezt sem lehet az utolsó pillanatra hagyni. Nagyon alaposan utánajártunk mindennek, és meg is lett az eredménye: nem volt baki, rossz étel, sütemény!

Bár időben soknak tűnik, hogy több mint egy évvel korábban álltunk neki, de ez korántsem jelentett aktív, folyamatos szervezést. Lefoglaltuk a helyszínt-templomot, majd kimaradtak hónapok (természetesen szabad perceimben nézelődtem a neten ezalatt is, de csak kedvtelésből). Majd elkezdtük intézni az ételeket, sütiket, meghívót, ruhát, fotóst stb., és újabb több hónapnyi szünet következett. Végül az utolsó pár hónapban véglegesítettünk mindent.

Olyan szempontból is jobb volt ez így, hogy minden meghívott számított már jó előre az eseményre, és nem utolsósorban mi is tudtuk előre, mi mennyibe kerül, nem 2 hónap alatt kellett rá összeszedni a pénzt - netán hitelt fölvenni rá...

2011. júl. 28. 07:50
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg az tart sokáig, amíg válogatnak. Tavaly volt az esküvőnk, a lánykérés után kb. 2 hónappal volt az esküvő.

Volt 1-2 kör, nekem ruha, páromnak ruha, étterem. de ezek kb. 2 hét alatt lementek, úgy, hogy délután 4-ig dolgoztunk. A virágkötővel 2-szer ültünk össze, (ebédiőben),a tortákat 2 helyről rendeltük. (ezeket is max. 2 hét alatt elintéztük-árajánlat, hol melyik olcsóbb...) A zenét az étterem bizotsította. Fotóst kerestünk kicsit hosszabb ideig, de kb. 2 hét alatt meglett az is, ezek után általában telefonon érdeklődik az ember, aki szimpi volt, ahhoz elmentünk. Italokat párom rendezte egy nagykerből, a meghívót 3 helyen néztük meg, de ez pl. 2 délutánba belefért. Csináltattunk címét borra, egyedit, mint a meghívónk, meg bort is vettünk hozzá. Ezek is össz-vissz 3 hetet vettek igénybe,azzal együtt, hogy a címkék is megvoltak. (azokat is több helyen néztük).Szerintem nem kell nagy feneket keríteni neki. Sokan túlszervezik, hogy "minden a legtökéletesebb " legyen, aztán úgy járnak, mint ismerősöm. A zenekar nem volt jó, a virág fonnyadt volt, a tortán a minta nem olyan volt, mint amilyet akart, az étterem lenyúlta a kaját. Nek kell nagyobb feneket keríteni a dolgoknak, mint amennyi kell hozzá.

2011. júl. 28. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!