Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz táncolni a lagzin egy ilyen ruhában?
Ha az esküvőmre gondolok mindig egy ilyen ruha ugrik be:
Illetve még az is érdekelne, hogy ki szokta a menyasszonyt bekísérni az oltár elé?
Köszönöm a válaszokat!:)
az örömapa kíséri az oltárhoz
az uszály pedig ha felcsatolható, akkor lehet simán benne táncolni :)
Szia!
Ha az uszály levehető vagy felráncolható, akkor szerintem egyáltalán nem nehéz benne táncolni.
A menyasszonyt pedig általában az édesapja kíséri oltár elé.
Remélem segítettem.
Jó éjt!
Szerintem megoldható a tánc.
Engem nem az apám kísért be, ennek több oka is volt, hanem a legjobb barátom,aki nekem olyan, mint egy testvér és aki a tanúm is volt egyben.
Hallottam olyat is, hogy tesó, nagybácsi, nagypapa kísérte be a menyasszonyt, ezt Te döntöd el. Nekem sem szólt bele senki, hogy barát volt, nem is rokon.
én eddig csak olyan esküvőn voltam ahol a vőlegény és a menyasszony együtt vonult be. Viszont a szülőktől már a lányos háznál már volt kikérés.
A ruha meg nagyon szép. Nem tudom, h lehet e benne táncolni.
Be lehet vonulni a vőlegénnyel is, de az egyház szerint a fiút az anyja kíséri be (a korábbi életet szimbolizálva), a lányt az apa. Viszont már együtt jönnek ki a férjjel - az új életükbe. De bárki bekísérhet, akár a bátyád/öcséd is.
Ruha: nézd... a ruhák gyönyörűek, de NEM a kényelemről szólnak. Akár szűk, akár abroncsos-fűzős fazon, akkor állnak szépen, ha nem lötyögnek rajtad - vagyis eléggé szorítanak. De nem lesz időd ezzel foglalkozni, elsodornak az események. :)
Tánc közben meg számolni kell azzal, hogy összerugdossák és összetapossák az alját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!