Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet uszályos ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet uszályos ruhában táncolni?

Figyelt kérdés
Mindig is nagy abroncsos, hosszú uszályos ruhát szerettem volna, de most így vásárlás előtt gondolkoztam el rajta hogyan is fogok ebben táncolni?
2011. máj. 6. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Általában könnyen leszedhető az uszály.
2011. máj. 6. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehogy!:) Az uszályt fel kell tűzni, máshogy nem megy. Az én ruhámon pl. 8 gomb volt, arra kellett feltűzni. Nem is tudtam volna benne táncolni!
2011. máj. 6. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Vagy leszeded az uszályt, vagy olyat választasz, ahol van egy kis fül rajta, amit ráhúzol a középső ujjadra és fogod vele az uszályt.

Nem látom pontosan, hogy van, de valami ilyesmire gondolok, mint itt a piros ruhás néni: [link]

2011. máj. 6. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem le lehetett szedni, de fel is lehetett tűzni, mert a ruhán voltak rejtett fehér gombok is. A templomi bementetel után azonnal feltűztem. Nem igazán tetszett, hogy őszinte legyek, csak a gond volt vele, amíg "lógott".
2011. máj. 6. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
A csuklóra szokták a karkötőhöz erősíteni.
2011. máj. 6. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,vagy felcsatolható,vagy levehető az uszály,úgyhogy remekül lehet benne táncolni,csak kicsit nehéz a ruha.
2011. máj. 6. 12:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem tehát vannak praktikák. :)

Hááát nem tudom ez a ruha, amit kinéztem pont olyan amelyik maga a szoknya olyan széles hogy uszályos.

Utána kérdezek ennél a ruhánál.

Esetleg ti nem tudtok ruhákat ajánlani?

2011. máj. 6. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!