Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abroncsos ruhában lehet táncolni?
Nekem szalagozó bálon abroncsos ruhám volt, de annyira nem bírtam benne mozogni, h az borzasztó volt. Mikor közel mentem a páromhoz, akkor hátul felnyomódott az egész..
Ezért az esküvőnkkor az egyetlen kritériumom a ruhákban az volt, hogy ne legyen benne abroncs!
Persze, kinek mi a jó. Minden bizonnyal sokan vannak, akik minden gond nélkül mozognak, táncolnak benne. nekem kellemetlen volt!
Nem mindegy milyen ruha és milyen abroncs!
Én is azt hittem, hogy gáz lesz, mikor ott álltam a szalonban a tükör előtt, de egészen szorosan mellém állt a csaj, aki öltöztetett, meg mindenfélét bemutatott rajta és egyáltalán nem nyomódik el, hatalmas tényleg a szoknya rész abroncsostól, de pillekönnyű, könnyű benne mozogni, nem lengedezik ide-oda, nem nyomódik el, nem emelkedik... Mondjuk ez egy kétszázezres ruha volt, gondolom nem mind ilyen jó.
Jó régi kérdésem :)
Amúgy igen, nem volt vele semmi gond. Sőt, még jó is volt benne táncolni (1. Nem látszódott a lábam hogy hogyan lépek, 2. Könnyed voltam benne).
Alig akartam levenni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!