Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvőn hogyan kell táncolni?
Vendég leszek, de nincs barátom. Ott lesz 2 unokatestvérem akikkel nagyjából egy korosztály vagyunk (1 fiú, 1 lány) de nem lóghatok velük mindig. Ha valakivel táncolnom "kell" akkor hogyan? Én pl nem szeretek idegenekhez nyúlni, még tánc közben a kezüket sem szívesen fognám meg, nem hogy a vállukat vagy ilyesmi....De ha mégis felkér valaki?
Nézegettem lagzis videókat, de ott mindenki fogja a párja vállát/derekát, kezét stb. Én nem akarom hogy fogdossanak .D
Nekünk is lesz lagzi egy hét múlva:)
Amúgy én, ha esküvőbe vagyok, mindig totyogok kettőt jobbra kettőt balra:)
Akkor pogózzatok b4szdmeg, ott nem kell megfogni.
Ha nem vagy képes megérinteni valakit, akkor ne táncolj...
Hát igyál jó sokat és akkor már nem fog érdekelni,hogy fogdosnak e vagy sem:D
Egyébként én sosem tánolok mert nem tudok, bárki kérne fel megmondanám,hogy nem és így jártál,senkit nem fog megsérteni a nem ,azt mondod hogy nem és megy is tovább amíg nem taléál magának táncpartnert
De az nem gáz ha egész este csak ott ülök?
Amúgy én sem tudok táncolni, illetve az egyet jobbra-egyet balra még megy, de pl bármikor voltam lagziban, ott sok mindenkit ismertem, és akkor egy körbe álltunk páran és úgy ment az egyet jobb majd balra tánc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!