Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy esküvőn hogyan kell táncolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy esküvőn hogyan kell táncolni?

Figyelt kérdés

Vendég leszek, de nincs barátom. Ott lesz 2 unokatestvérem akikkel nagyjából egy korosztály vagyunk (1 fiú, 1 lány) de nem lóghatok velük mindig. Ha valakivel táncolnom "kell" akkor hogyan? Én pl nem szeretek idegenekhez nyúlni, még tánc közben a kezüket sem szívesen fognám meg, nem hogy a vállukat vagy ilyesmi....De ha mégis felkér valaki?

Nézegettem lagzis videókat, de ott mindenki fogja a párja vállát/derekát, kezét stb. Én nem akarom hogy fogdossanak .D

2011. aug. 14. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Másképp nem lehet társastácot tárncolni, csak így. Ha ennyire nem bírod, akkor ne táncolj azzal, aki felkér, mondd, h fáj a bokád, sajnos nem téncolsz.
2011. aug. 14. 14:16
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Nekünk is lesz lagzi egy hét múlva:)

Amúgy én, ha esküvőbe vagyok, mindig totyogok kettőt jobbra kettőt balra:)

2011. aug. 14. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Akkor pogózzatok b4szdmeg, ott nem kell megfogni.

Ha nem vagy képes megérinteni valakit, akkor ne táncolj...

2011. aug. 14. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát igyál jó sokat és akkor már nem fog érdekelni,hogy fogdosnak e vagy sem:D

Egyébként én sosem tánolok mert nem tudok, bárki kérne fel megmondanám,hogy nem és így jártál,senkit nem fog megsérteni a nem ,azt mondod hogy nem és megy is tovább amíg nem taléál magának táncpartnert

2011. aug. 14. 14:30
 5/10 A kérdező kommentje:

De az nem gáz ha egész este csak ott ülök?

Amúgy én sem tudok táncolni, illetve az egyet jobbra-egyet balra még megy, de pl bármikor voltam lagziban, ott sok mindenkit ismertem, és akkor egy körbe álltunk páran és úgy ment az egyet jobb majd balra tánc.

2011. aug. 14. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
vedd magad mellé a plüssjátékaidat és aludj egy jót, nem kötelező lagziba menni. Egyel kevesebb vendég azt' kész
2011. aug. 14. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Hehe, látom lelettem pontozva, de ez van, aki olyan prűd, hogy nem tudja elviselni, hogy hozzáérnek, az ne táncoljon, aztán csókolom... Lehet adni a negatívat!
2011. aug. 14. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Italozgassál, és üljél én azt szoktam nem azt mondom,hogy igyál meg 10 üveg sört vagy bármi alkoholt hanem bármi italt fogj meg léehet az akár 100%-os narancslé és azt iszogasd és nézd a többieket én mindig azt csinálom, amúgy is megfigyelő személy vagyok:)
2011. aug. 14. 15:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nos, bár érdekesen fogalmazott, de igaza van a korábbinak. Ha nem akarsz megérinteni mást, akkor nem táncolhatsz, mert érintés nélküli tánc egy esküvőn nem létezik. Ergo, marad az asztal, a süti meg az üccsi. Ez van. L27
2011. aug. 14. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
A lábaddal és a testeddel mozogsz a zene ütemére, ez olyan nagy dolog? Nem tudom miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Érezd jól magad és kész.:)
2011. aug. 16. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!