Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy esküvőn, ahová meghívtak, nem ismerek szinte senkit, akkor kivel fogok táncolni? Más hogyan oldja meg?
Összesen ismerem a menyasszonyt, a szüleit (65 év körüliek) a testvérét és a férjét (35 évesek) és a menyasszony unokatesóját (20 éves lány, aki a barátjával jön). Ennyi.
Szeretnék majd táncolni, de hogy lesz majd? Hogyan szokott lenni a táncolás?
(Voltam pár éve egy lagziban, ahol egy lány úgy volt mint én, és rajta van a videón, hogy csak ott lötyög egyedül...Nem akarok én is úgy lenni)
6 ember neked senki?
én szombaton tesóm lagzijában voltam, megismertem egy helyes pincért, a menyasszony 2 uncsitesóját, a szomszédját, meg sok más új arcot, és meg is táncoltattak, hidd el, majd kialakul... :)
Egy esküvőn azért szerintem sokkal barátságosabbak az emberek egymással, így ha elég talpraesett vagy, akkor másokkal is ugyanúgy fogsz tudni táncolni, mintha az ismerőseiddel/barátaiddal tennéd azt. Kivéve, ha nincs túl sok pár, és ők leginkább csak egymással táncolnak. ;)
De akkor meg keress egy pasit, aki szintén egyedül van, és kérd meg, hogy legyen a táncpartnered az estére. ;)
Igen? Hát remélem igazatok lesz és feltalálom magam...
Amúgy 22 éves vagyok, de még az unokatesójával el is lennék, csak hát neki ott lesz a barátja.
Na de köszi a válaszokat. Majd innom kell egy kis bátorítót :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!