Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ruhában táncolni?
Figyelt kérdés
Nekem nem olyan nagyon nagy a ruhám, de azért van rajta bőven fodor. A legkisebb abroncs kell alá. Ime a ruha: [link] De már félek, hogy nem fogok tudni benne táncolni. Van valaki, akinek nagy ruhája volt, és tudott is táncolni benne? Nyugtassatok meg...2010. ápr. 25. 01:19
1/7 anonim válasza:
Nyugi! nagy ruhában még könnyebb táncolni: ugyanis jobban tudsz benne mozogni! Na meg feszteklenebbül: nem kell állandóan attól tartanod, hogy Jaj! Így nem táncolhatok mert közben a ruhámban megfogok fulladni! Vagy: nem tudok ebben a ruhában elégggé nagyot lépni! Ráadásu majd röpködnek körülötted a gyönyörű fodraid: úgy fogsz kinézni mint egy angyal!
2/7 anonim válasza:
Ilyen ruhákban táncoltuk a sazalagavatót, szóval ha akarsz akkor nagyon is tudsz!
3/7 anonim válasza:
Simán! Nekem ennél sokkal szélesebb volt. Nem mondom,hogy az elején nem kellett megszokni benne a mozgást, de utána simán táncoltam benne.
4/7 anonim válasza:
Ha nagyon nem bírok vele, én még éjfél előtt felveszem a menyecskeruhát, nem érdekel, mi a szokás. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Már halálra izgulom magam. :) Ha már itt tartunk, nektek volt/lesz valamilyen betanult tánc, vagy nyitótánc, gyertyafénykeringő, stb? A menyasszony tánc hogyan szokott kezdődni, van valami szabály? Tök hülyének érzem magam, már voltam esküvőn jó párszor, de egész más részt venni benne, mint magadnak szervezni.
2010. ápr. 25. 19:24
6/7 anonim válasza:
Nekem is kis abroncsos ruhám volt, és egész éjjel táncoltam! Több helyen is átlyukasztottam ugyan a szoknyám, és koszos is lett, az uszály csatjai is leszakadtak, de ment a tánc! Mi betanultunk tánctanárral egy nyitószámot, elég nehéz koregráfiával egy keringőt, majd apukámmal táncoltam mig a férjem az anyukájával. Aztán a szülők kérték fel egymást, + mi, és csak ezután jött mindenki a tánctérre.
7/7 A kérdező kommentje:
A kilyukasztást ki kellett fizetned extra költségként a kölcsönzőnek?
2010. ápr. 27. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!