Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nehéz ilyen hajat csinálni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz ilyen hajat csinálni? Barnából is jól nézne ki?

Figyelt kérdés

Jövő tavasszal lesz az esküvőm, és már növesztem, hogy elég hosszú legyen.

Most kb. eddig ér: (a képen nem én vagyok) [link]

és ilyen a színe: [link]

Az álomfrizurám olyan, mint amilyen Cserpes Lauráé volt az esküvőjén: [link]

[link]

Mennyit kellene ehhez még növesztenem? Jól nézne ki ez az én hajamból is? Mennyire állna meg?

2013. júl. 16. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez a frizura bármilyen színû hajnál csodaszépen mutat!

Neked is biztosan jól fog állni!

Szerintem a mostani hosszúságú hajadból is meglehet ezt csinálni,de ha szeretnéd,növesztd még.

2013. júl. 16. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan hosszú, mint a képen lévő lányé, akkor van olyan hosszú, sőt hosszabb, de a képen elől sokkal rövidebb, mint Cs. Lauráé, mert neki nem ennyire tépett haja van.

A barnahaj, és a hossz nem akadály, inkbb az,mhogy milyen típusú.

Nekem nagyon hullámos, mégsem marad meg így,

Amúgy eze egy nagyon egyszerű haj, rövidebbel egy kucsivel, és hosszabbal is szép.

A fodrász tudjammegmondani a te hajadból mennyire lenne tartós..

2013. júl. 16. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs az elgéplésért.....
2013. júl. 16. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:

A hajszined jó ehhez a frizurához.

Az a kérdés csak,hogy mennyire áll meg benne a hullám.

Egyszerűen rájöhetsz: befonod vizesen,másnap reggel kibontos,mennyi ideig marad meg a hullám?

2013. júl. 16. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jól nézne ki,a hajad hossza is megvan hozzá,de persze hosszabb hajjal még szebb lenne.Gondlom,ha lakkozod,akkor egész tartósan meg fog maradni
2013. júl. 16. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:

A hossza szerintem még nincs meg, hátam közepéig ér a hajam, ha bevan csavarva akkor ér a mellemig mint a képen Laurának.

Amúgy szép frizura, barnából is jól nézne ki. Hasonló képet sajnos nem találtam,de pl Nina Dobrevnek vannak gyönyörű barna fürtjei.

2013. júl. 16. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!