Barnából hogyan lehet szőkét csinálni?
Otthon tuti nem állnék neki!
Azt kikell szivatni, és ugy befesteni a szőkével, persze ha előtte nem hullik ki az összes hajad a szivatástól...
vitality's art color off
ez a neve annak a terméknek, amit lehet kapni olyan helyeken, ahol festéket is(legalábbis errefele lehet: Békésmegye)
Unokatesómnak a fekete hajáról szedte le a színt eredetire, mert az övé szőkésbarna, és bejött neki, nem roncsol úgy, mint a szőkítőpor.
otthon is megcsinálhatod szerintem, 3-4 tasak elég a hajadra, forróvízzel kell elkeverni és 20 percig hagyni a hajon!
de ha nem akarod, nem mered, inkább szolj és érdeklődj egy fodrásznál, biztosan ismeri ezeket a fajta termékeket!
Nekem az eredeti hajam barana. Aztán belett festve szökére.. de aztán meguntam és befestettem feketére amiröl tudjuk h elég nehéz vissza festeni szökére.Aztán mikor már valamennyire lenöt a hajamról akkor befestettem szökére:D és nagyon szép szöke.:) én Szökitöporral csináltam és 12% hidrogénnal
14/L
Sziasztok!
Én a középbarna hajamat szeretném szőkére festetni. Nem szeretnék melírral kezdeni, mert nekem sosem tetszett a barna haj szőke melírral.
Szerintetek meg lehet csinálni elsőre? És lehetséges h ne legyen sárga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!