Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barnából csak alulra, "ombrése...

RandomgirlLOL kérdése:

Barnából csak alulra, "ombrésen" vöröset. Otthon meg lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

A hajam alapból ilyen színű: [link] (egy icipicit talán világosabb).

És csak alulra, fokozatosan színátmenetesen (tehát "ombrésen"), ilyen mahagóni színű vörösre szeretném festeni a hajamat: [link]

Megoldható otthon, hajszínezővel? Hogy tudnám elérni a színátmenetet?

2013. ápr. 10. 14:21
 1/10 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam (a színeket nézve, nem a festést módját, hogy nem egyenletesen az egész haja alja vörös): [link]
2013. ápr. 10. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló van. Tartós hajszínezővel csináltam úgy hogy a hajam felső részét felfogtam(elhagyható mert én csak nagyon az alját akartam befeseteni) és kisebb tincsenként tupirozd fel (kb középen) és a tupir alatt fesd be, rakj rá alufóliát és menj a következő tincsre :) így nem lesz olyan hatása mintha lenőtt volna :)
2013. ápr. 10. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=4o8Uzeb8n2M

ebből merítettem az ötletet. Sok sikert.

2013. ápr. 10. 22:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Szerintetek inkább megéri fodrásszal csináltatni? Tudtok olyan fodrászszalonokat, ahol elég jól készítik az ombre hajat?
2013. ápr. 11. 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:
nemhiszem mivel a fodrásznál az ombre általában a "lenövésfestést" jelent..
2013. ápr. 11. 18:14
 6/10 anonim válasza:
Én inkább a fodrászt ajánlom, mivel ha nem sikerül túl jól a házi festés,igénytelen hatást kelthet. Budapesten a White Hairben nagyon szép ombre hajakat csinálnak, bár azt hiszem az áruk is elég borsos. A facebook oldalukon van sok sok kép, ha érdekel mindenképp keress rá! :)
2013. ápr. 11. 21:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen, rengeteg képét láttam már a White Ombre szalonnak, de elég drága helynek tűnik... :( :/

Azért köszönöm a segítséget. :)

2013. ápr. 12. 20:07
 8/10 A kérdező kommentje:
White Ombre.... xD De hülye vagyok, Whtie Hair a neve, elnézést. :)
2013. ápr. 13. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:
A White Hair szalonban 15000 forintért csinálnak egy ombre festést! Igaz hogy nagyon szép de szerintem senki nem ad ki szívesen ennyi pénzt egy festésért..:D
2013. máj. 24. 19:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, hát ez így van, enyhén szólva borsos ár. xD És nem egy negatív véleményt láttam már róla.... :P
2013. máj. 27. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!