Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barnából szeretnék szőke...

Barnából szeretnék szőke hajat, nem lesz csúnya?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 éves vagyok kiskorom óta szőke voltam de újításra vágytam ezért barna lettem.Nem az a nagyon sötét barna inkább közép barna.(de ez csak színező)

Nem szeretném leszívatni a hajam mert az nagyon tönkretenné..és így sem valami hosszú a hajam kb vállig ér.

Elmentem egy ismerősömhöz aki fodrász ő azt tanácsolta hogy befesti valami nagyon világos szőkével a hajam és úgy világosabb lesz.De ugye akkor nem lesz vörös? vagy ilyen nagyon sárga?

2012. okt. 18. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Barna színezőre festeni, az pont olyan hogy nem tudhatod mi lesz belőle. Valószínűleg nem lesz egyszínű, a szőkéhez köze nem sok lesz, inkább vöröses/világosbarnás valami lesz belőle. Mellesleg a szőke festékben is erős 12%-os oxi van, ami ugyanúgy káros a hajnak.
2012. okt. 18. 16:02
 2/2 A kérdező kommentje:
szép szőke lettem.:))
2012. okt. 22. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!