Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan állna nekem a vörösesba...

Hogyan állna nekem a vörösesbarnás haj?

Figyelt kérdés
Nagyon sötét barna hajam van, ami egy kicsit belenyúl a feketés színbe is. Melirt rakattam bele mert ugye nagyon sötét a hajam, tűzvörös színt választott a fodrászom meg is fogta, de annyira nem lehetett látni csak ha rásütött a nap . Mostanra lekopott, a hajam sötétbarna és világosbarna csíkos, Nem szeretném teljesen az egészet befestetni csak majdnem, Kérném a véleményeteket, de idióta válaszokat nem szeretnék!

#hajfestés #barnából vörös
2012. júl. 1. 20:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Ilyen hajam van csak annyi különbséggel hogy a frufrum nem ilyen hanem féloldalasan van levágva és enyhén hullámos a hajam vége de csak egy picit. [link]
2012. júl. 1. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen hajam van.

Nem tudom , hogy a bőröd színe milyen mert attól is függ , de ha annyira sötét a hajad és változtatni szeretnél akkor ne melirrel próbálkozz hanem inkább festesd be.

Mivel nekem is olyan sötétbarna a hajam mint neked így szerintem jól állna! Ha kipróbálod feltétlenül szólj vissza az eredményről.

2012. júl. 1. 20:58
 3/3 A kérdező kommentje:
hát fehér a bőröm, de azért most barnultam egy keveset :)) olyan hm... nem is tudom milyen színű a bőröm, de nem az a nagyon fehér, olyan nagyon halvány barnás :D
2012. júl. 2. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!