Szerintetek milyen haj állna jól?
valami újat szeretnék..
hajam:kb. melltartó-kapcsig érő, szőkés-barna, lazán göndör, dús, sok van. volt tépett, ezért van olyan tincs, ami 3cm-vel rövidebb a többinél.ritkítva is volt, ezért sok picike van, de nem áll szét.
arcom: kerek, picit pufi.barna szemek(nem nagy, nem is kicsi) nincs elálló fülem, az orrom kicsit krumpli meg van benne egy törés (sztem) és...nem tudom elmagyarázni, de megpróbálom. szal a szemöldök-orr vonalam tökre feltűnő.(az a vonal, ami az orrom folytatása felfelé a szemöldökömhöz.
Összefogott haj rémesen áll!
amire gondoltam: láttam egy kérdést, a csajnak is hasonló haja volt mint nekem, és félig"borotvált" hajat akart.Nekem is tetszik, csak a tanárok nem néznének ki?mert nem vagyok rossz tanuló...
Amit nem szeretnék:
-tépett
-rövid
vágatni nem akarok egy centit se, csak valami fazont.Már unom, hogy hosszú és csak lóg úgymond.Annyit szoktam csinálni, hogy kiegyenesítem, és akkor 3naponta göndör/egyenes.De az meg roncsolja..
légyszi linkeljetek, adjatok ötleteket!
köszi
14/L
Melltartó kapcsig érő :DDDDD
Ezjóóóó
"félig"borotvált" hajat...Nekem is tetszik, csak a tanárok nem néznének ki?"
"vágatni nem akarok egy centit se"
Most akkor mi van????
Na jó, nem szekállak! :) De nehogy leborotváld! Hordd így:
az összefogott semmilyen formában se áll jó..:/ még így se...
a félig"borotvál" meg jól áll...
a félig"borotvált" meg jól áll...
De nem fogod sajnálni?????????? Azt az életbe nem növeszted vissza, csak ha levágatod a másik oldalon is!
fúúúj, borotváltat ne, az undorító.
15/L
nekem nagyon tetszik a félig leborotvált haj!:) én is meg szeretném csináltatni, csak nincs hozzá merszem.:)))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!