Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen haj állna jól?

Szerintetek milyen haj állna jól?

Figyelt kérdés

valami újat szeretnék..

hajam:kb. melltartó-kapcsig érő, szőkés-barna, lazán göndör, dús, sok van. volt tépett, ezért van olyan tincs, ami 3cm-vel rövidebb a többinél.ritkítva is volt, ezért sok picike van, de nem áll szét.

arcom: kerek, picit pufi.barna szemek(nem nagy, nem is kicsi) nincs elálló fülem, az orrom kicsit krumpli meg van benne egy törés (sztem) és...nem tudom elmagyarázni, de megpróbálom. szal a szemöldök-orr vonalam tökre feltűnő.(az a vonal, ami az orrom folytatása felfelé a szemöldökömhöz.

Összefogott haj rémesen áll!

amire gondoltam: láttam egy kérdést, a csajnak is hasonló haja volt mint nekem, és félig"borotvált" hajat akart.Nekem is tetszik, csak a tanárok nem néznének ki?mert nem vagyok rossz tanuló...

Amit nem szeretnék:

-tépett

-rövid

vágatni nem akarok egy centit se, csak valami fazont.Már unom, hogy hosszú és csak lóg úgymond.Annyit szoktam csinálni, hogy kiegyenesítem, és akkor 3naponta göndör/egyenes.De az meg roncsolja..

légyszi linkeljetek, adjatok ötleteket!

köszi

14/L

2012. jún. 27. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Melltartó kapcsig érő :DDDDD

Ezjóóóó

2012. jún. 27. 13:43
 2/11 A kérdező kommentje:
most mi van vele?:DD tényleg addig ér DD
2012. jún. 27. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:

"félig"borotvált" hajat...Nekem is tetszik, csak a tanárok nem néznének ki?"

"vágatni nem akarok egy centit se"

Most akkor mi van????

2012. jún. 27. 13:45
 4/11 A kérdező kommentje:

[link]

vágatni úgy nem, hogy pl vállig érőre...

2012. jún. 27. 13:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Na jó, nem szekállak! :) De nehogy leborotváld! Hordd így:

[link]

2012. jún. 27. 13:48
 6/11 A kérdező kommentje:

az összefogott semmilyen formában se áll jó..:/ még így se...

a félig"borotvál" meg jól áll...

2012. jún. 27. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:

a félig"borotvált" meg jól áll...

De nem fogod sajnálni?????????? Azt az életbe nem növeszted vissza, csak ha levágatod a másik oldalon is!

2012. jún. 27. 14:02
 8/11 A kérdező kommentje:
el lehet takarni....
2012. jún. 27. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:

fúúúj, borotváltat ne, az undorító.

15/L

2012. jún. 27. 14:07
 10/11 anonim válasza:

nekem nagyon tetszik a félig leborotvált haj!:) én is meg szeretném csináltatni, csak nincs hozzá merszem.:)))

14/L

2012. jún. 28. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!