Kreol bőrhöz hogy állna egy világosabb árnyalatú vörös? Tudnátok nekem ilyen kombinációról küldeni képet?
Figyelt kérdés
Szóval nem arra tipikus erős vörösre gondoltam, hanem olyan ami természetesebb. Persze az eredeti vörösök haját lekoppintani lehetetlen. Sajnos!! :)2012. jún. 25. 22:45
1/4 anonim válasza:
Kreolhoz inkább valami vöröses barnát mondanék. a vörös inkább a fehér bőrüeknek jó
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem szép..a lehető legtermészetellenesebb párosítás..
Nem tudom ilyenekre gondoltál e,meg hogy mennyire kreol a bőröd,de amiket linkeltem szerintem borzasztóak.
Mit szólsz fekete/sötétbarnához? Kreol bőrrel olyan szép,olyan feka barbis:) Én úgy szeretnék pl. kreol bőrt de hulla fehér vagyok :(
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) amúgy az utolsó képen a csaj, fhú...tényleg borzasztó volt :D igazából eleve kreol vagyok, bár télen egészen kis hamvasra fakulok, viszont tavasszal az első napsütés után csoki leszek. Viszont a hajamnak olyan se-színe van. A vörös az meg annyira különleges, dögös. Én a helyedbe a fehér bőrömhöz tuti kipróbálnám :)
2012. jún. 26. 23:27
4/4 anonim válasza:
én is ugyanebben a dilemmában vagyok:D imádom,nagyon tetsik a vörös haj, de nem merem bevállalni..nekem annyira nem kreol a bőröm, de nem is szép fehér..szerintem meg csak ahhoz áll jól:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!