Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 A kérdező kommentje:
Húú, nagyon szépen köszönöm,aranyos vagy!!!
2013. júl. 25. 20:20
12/17 anonim válasza:
szerintem nagyon kínai hatású. Ha telik rá akkor nézz körbe mert ennél sokkal igényesebbeket találsz
13/17 anonim válasza:
Én is ilyen probléma előtt állok, hogy nem tudom eldönteni milyen legyen a menyecske ruhám. Én is faluról vagyok, itt minden menyaszony magyaros piros-fehérbe bújik, vagy piros-fehér-zöldbe. Nekem ez cseppet uncsi már. Szerintem, ha kismama vagy egy sima piros ruha megfelelő lesz. Próbálj találni szebbet, de ha nem sikerül, ez sem vészes.
14/17 anonim válasza:
Amit linkeltél az nem menyecske ruhának való,már bocsi!Felénk is van kínai,és minden ötödik ember ilyenbe mászkál amit linkeltél!Ez nyári ruha..
15/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de őszinte leszek: nekem borzasztóan nem tetszik.
Falusi (kínai ruhás) hatást kelt.
Ha kismama vagy, és már látszik a pocakod, akkor szerintem nem illik a régi parasztos népies ruhában ugrabugrálni, (pedig nekem egyébként azok tetszenek) így én valami ilyesmit ajánlanék:
Próbáltam olyan ruhákat összeválogatni amik +terhes" szabásúak de közben szatén-selyem anyagúak ezáltal alkalmi hatást keltenek.
16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Holnap megyek Budapestre,és egy gyönyörű alkalmi ruhával szeretnék hazatérni! Ha találok valamit lefényképezem,és felteszem ide is! :)
2013. júl. 26. 20:58
17/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez szerintem sem szép. Látszik rajta nagyon, hogy nem minőségi ruha. Sok sikert, hogy megtaláld az igazit! És jó egészséget mindhármótoknak! :)
Az első válaszolónak: én fekete szatén miniben (fehér szatén fűzővel) és fekete-fehér tornacsukában voltam menyecske... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!