Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a ruha jo lenne menyecske...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruha jo lenne menyecske ruhanak?

Figyelt kérdés

Kis eskuvo-lakodalom lesz, csak polgarit tartunk. Etterembe lesz a lagzi.

Menyasszonyi ruhamat mar megvettem, ilyen:

[link]

Hozzam stilusilag is ez illik, az egyszeruseget szeretem, valami hasonlo egyszeru, de elegans ruhat szeretnek a lagzira, de nem szeretnek ebben lenni, mert felek, leeszem es ezen a folt jobban meglatszik, aztan meg ki se lehet belole szedni. Azonkivul ez a dragabb ruha, ha mar valamelyiket leeszem, akkor legyen az az olcsobb:D

Ezt meg menyecske ruhanak neztem ki:

[link]

Szerintetek ez jo lenne menyecske ruhanak?

2013. jún. 17. 19:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Nekem túl hosszú. Szerintem a menyecske ruha lehetne rövidebb is, mondjuk ha a térd alá érne. De persze, nem vagyunk egyformák :) Egyébként a fazon maga tetszik, csak nekem túl hosszú :)
2013. jún. 17. 19:25
 2/22 anonim ***** válasza:
Tökéletes...bár így az esküvői ruhád öltözöd túl, még ha a menyecske is az olcsóbb.
2013. jún. 17. 19:27
 3/22 A kérdező kommentje:

En is gondoltam ra, hogy egy kicsit tul hosszunak talaljak masok, de az en labaim nem tul szepek, nem szeretem oket mutogatni. Vastag a bokam, meg az egesz vadlim. Olyan 8 kilo folosleg van rajtam, de a bokam es a vadlim akkor se lenne vekonyabb, ha lefogynek.

Szoval fazonra tetszik?, koszi. Meg atgondolom, hogy merjek e felvenni rovidebbet:D

2013. jún. 17. 19:30
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túl egyszerű mind a kettő...
2013. jún. 17. 19:34
 5/22 A kérdező kommentje:
Gondolod elegansabb a menyecske ruhanak szant estelyi? En kabe ranezesre azt mondanam, hogy egyforma elegansak....de lehet igazad van:D A menyasszonyi olyan 30 ezer volt, a menyecske meg kabe 6-7 ezer. (azert kabe, mert angliabol veszem-itt elek-es fontba veszem, nem tudom pontosan mennyi a valto most, de az eskuvo-lagzi magyarba lesz:D)
2013. jún. 17. 19:34
 6/22 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat, nekem is vastagok a lábaim. Bokám is, vádlim is. Anyukámnak, tesómnak és nagymamámnak is. Szerintem örökletes :D De ha felveszel egy picit magasabb sarkat - nem kell 10-15 centisre gondolni - az sokat tud dobni rajta, és optikailag megnyújtja a lábszárad. Ha a cipő bézs, vagy nude színű akkor meg pláne :)

első voltam

2013. jún. 17. 19:35
 7/22 A kérdező kommentje:

Hat igen, nagyon egyszeru fazonok, nekem pont ez volt a lenyeg, hogy a leheto legkevesbe tunjek ki...habar ez lehetetlen, mivel en leszek a menyasszony:D

Valahogy a bonyolult eskuvoi ruhak nem is valok hozzam. Evente 2 hetig hordok szoknyat-amikor Magyarorszagon vagyok nyaron-, de akkor csak azt:D Szoval nem vagyok tul szoknyas, ez is nagy szo nalam, hogy nem kosztumbe eskuszom:D

2013. jún. 17. 19:37
 8/22 A kérdező kommentje:
A cipo is megvan hozza mar, pont olyan szinu, mint a ruha. A menyasszonyi ruha ivory szinu, olyan igazgyongy szinu, a hofeher messze all tolem, olyat kizart, hogy felvennek. A cipo is ilyen szinu, 5 cm sarokkal. Ennel magasabbat nem veszek fel:D Amugy se tudnek, ludtalpam is van, marha csampas vagyok es oriasi butyok van mindket nagylabujjam mellett a talpelemen, nincs az a koromcipo, amibe beleferne a labfejem:D Az egyensuly erzekem meg nagyon gaz, es amugy is teriszonyos vagyok, 10cm magasan mar szedulnek lehet:D
2013. jún. 17. 19:40
 9/22 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a valaszt, csak visszaigazolasra vagytam kicsit:D
2013. jún. 17. 19:41
 10/22 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem tetszik...
2013. jún. 17. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!