Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a ruha jo lenne menyecske...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruha jo lenne menyecske ruhanak?

Figyelt kérdés

Kis eskuvo-lakodalom lesz, csak polgarit tartunk. Etterembe lesz a lagzi.

Menyasszonyi ruhamat mar megvettem, ilyen:

[link]

Hozzam stilusilag is ez illik, az egyszeruseget szeretem, valami hasonlo egyszeru, de elegans ruhat szeretnek a lagzira, de nem szeretnek ebben lenni, mert felek, leeszem es ezen a folt jobban meglatszik, aztan meg ki se lehet belole szedni. Azonkivul ez a dragabb ruha, ha mar valamelyiket leeszem, akkor legyen az az olcsobb:D

Ezt meg menyecske ruhanak neztem ki:

[link]

Szerintetek ez jo lenne menyecske ruhanak?

2013. jún. 17. 19:20
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
az osztrák népviselet szerintem jó menyecske ruhának nézz képeket
2013. jún. 28. 16:57
 22/22 A kérdező kommentje:

Megrendeltem és vissza is küldtem, mert sokkal pirosabb volt, mint a képen...az nekem nagyon piros volt, de inkább az anyaga zavart, van egy pont ilyen piros, ugyan ilyen anyagú hálóingem....:D

Benn voltam a duriban pár napja, találtam egy arany színű csillogós, térd alattig érő ruhát, és már találtam is hozzá egy aranybarna cipőt, amit holnap veszek meg. Párom is megnyugodott, hogy nem kell piros inget felvennie:D Igy viszont kicsit gondban vagyunk az ingvásárlással. Feketét nem akarok ráaggatni, de legvégsőbb esetben az lesz.

Amúgy szeretem az aranyat, de esküvői gyűrűnek nem választanék sárga aranyat, fehér arany lesz a gyűrünk. A barna a kedvenc színem. De párom barna inget nem akar felvenni.

Amúgy jó volt a ruha, csak nekem túl feltűnő volt.

Köszi a segítséget.

2013. jún. 28. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!