Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruha jo lenne menyecske ruhanak?
Kis eskuvo-lakodalom lesz, csak polgarit tartunk. Etterembe lesz a lagzi.
Menyasszonyi ruhamat mar megvettem, ilyen:
Hozzam stilusilag is ez illik, az egyszeruseget szeretem, valami hasonlo egyszeru, de elegans ruhat szeretnek a lagzira, de nem szeretnek ebben lenni, mert felek, leeszem es ezen a folt jobban meglatszik, aztan meg ki se lehet belole szedni. Azonkivul ez a dragabb ruha, ha mar valamelyiket leeszem, akkor legyen az az olcsobb:D
Ezt meg menyecske ruhanak neztem ki:
Szerintetek ez jo lenne menyecske ruhanak?
Szerintem jó lesz. Bár tényleg kicsit túlöltözöd vele a menyasszonyi ruhát.
Viszont ezt később is fel tudod venni más alkalmakra.
Nekem sem tetszik egyik sem, főleg a menyecske nem az óriás bizsu miatt a közepén.
Ettől függetlenül természetesen jó menyecske ruhának, csak süt róla, hogy kínai.
ha lejjebb gordited lathatod, hogy nem kinai es markas. Egyebkent kifejezetten erre az alkalomra keszult (EVENING BRIDESMAID PROM PARTY DRESS), a "csat" meg a kozepen, nem hinnem, hogy aranybol kene legyen:D Meg nem tudom honnan nez ki kinainak, de ha te igy latod, elfogadom.
Kozben kerdezgettem az otthoniakat, ok azt mondtak, jo lesz, veluk is egyeztetni akartam, hogy nehogy tul egyszerut, vagy tul alkalmit vegyek fol. Koszonom mindenkinek a valaszt.
" hogy nem kinai es markas. Egyebkent kifejezetten erre az alkalomra keszult (EVENING BRIDESMAID PROM PARTY DRESS), a "csat" meg a kozepen, nem hinnem, hogy aranybol kene legyen:D Meg nem tudom honnan nez ki kinainak, de ha te igy latod, elfogadom. "
Az, hogy odaírtak egy "márkát", nem jelent semmit. Nyugodtan rákereshetsz a nouveau-paris márkára, azt fogja kiadni, mint mindenki másnak: semmit. Ugyanis egy kamu kínai márka.
Alkalomra készítenek kínai ruhákat is. Mint a fenti példa is mutatja.
A csatnak valóban nem kellene aranyból lennie, de sokkal ízlésesebb lenne, hanem lenne 10 cm átmérőjű, bumszli, stílusba nem illő sz*rság, vagy ott sem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!