Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a ruha menyecske ruhának jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruha menyecske ruhának jó?

Figyelt kérdés

Kismama vagyok! :)

[link]

2013. júl. 25. 19:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
hát őszintén szólva szerintem nem. bár lehet csak felénk falun szokás, hogy piros-fehér magyaros ruhában van a menyecske.
2013. júl. 25. 19:20
 2/17 anonim ***** válasza:
34%
jah, és szerintem nem kizárt, hogy valamelyik vendégen is hasonló ruha lesz, az én esküvőmön láttam ilyesmit.
2013. júl. 25. 19:21
 3/17 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva,én ezt érdekesnek tartom.... Szerintem nem jó menyecske ruhának. Viszont páran azt mondják,h jó lesz! Hát nem tudom.. Még nem vettem meg.
2013. júl. 25. 19:23
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

[link]

ez sokkal szebb

2013. júl. 25. 19:30
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Sztem se
2013. júl. 25. 19:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon nem tetszik. Latszik, hogy az egyszerusegre torekedsz, ami nem is baj, nagyon elegans es szep lehet az is, csak ennel vannak sokkal szebb, es egyszeru menyecske ruhak. Ha van idod, kutass tovabb, biztos talalsz szebbet. :)
2013. júl. 25. 19:43
 7/17 anonim ***** válasza:
15%

Esküvője válogatja. Egy egyszerű kivitelű rendezvényteremben, modern dekoráció mellett szerintem nem rossz.

Kastélyos esküvőre túl egyszerű, vidéki lagziba túl modern.

2013. júl. 25. 19:44
 8/17 anonim ***** válasza:
33%
8-as vagyok megint. Amúgy maga a ruha nekem sem tetszik, olyan semmilyen, de mivel kismama vagy, ezért feltételezem, hogy cél az alacsony ár is. Ezt a részét ezért nem firtattam, mert tudom, hogy milyen, amikor lennének az embernek igényei, de nem telik rá.
2013. júl. 25. 19:45
 9/17 A kérdező kommentje:
De telne rá! Nem ezzel van a baj!!!!!! 2 hetem van,h találjak vmit! Vidéken lakom,itt csak kínai van, nem tudok hirtelen csak úgy felutazni egy nagyobb városba! Jövő.héten megyek Pestre,éééés ha ott sem találok, félek,h kifutok az időből. Amúgy sem én találtam ezt a ruhát. :D
2013. júl. 25. 19:59
 10/17 anonim ***** válasza:

Akkor elnézést, nem akartalak ezzel megbántani, de úgy általában tudom, milyen az, amikor úgy kritizálnak emberek, hogy a jobbító szándékú ötleteik az ötszörösébe kerülnek az eredeti megoldásnak. :D

Budapesten ezeket találtam, neten keresve.

[link]

[link]

2013. júl. 25. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!