Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljam így az esküvőt?
Én bevállalnám. Az áthelyezést pedig próbálnám úgy kérni, hogy azért egymáshoz közel maradjunk, ergo más beosztásba/feladatkörbe tegyék valamelyikünket, ne pedig más városba.
Az hogy anyukád, meg a barátaid hogyan jönnek ki egymással már más téma. Te tudod, te ismered őket, hogy balhéznának-e.
Szerintem ne!
És nem azért, mert kollégák vagytok, vagy mert anyukád nem szereti őket, hanem mert ha neked probléma ez, és az áthelyezés, akkor közelről sem olyan mély a kapcsolatotok, hogy összeházasodjatok.
Ha szerelmes lennél, akkor nem a botrány érdekelne és mások vélemény, és nem a "bevállaljam" szót használnád.
Szerintem azért írta így, hogy mindenki számára érthető legyen a helyzet. Ha kérdést teszek fel, én is próbálok a lehető legtárgyilagosabban, legtisztábban fogalmazni, mindenféle érzelmi töltet nélkül. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek érzéseim az adott témáról/személy iránt ettől még.
Kérdező: ha szereted, vele akarod leélni az életed, akkor menj hozzá. Édesanyáddal beszéld meg, hogy neked ők a barátaid, fontos, hogy ott legyenek, próbálja meg jó képpel kibírni azt az egy napot.
Szerintem ennek a kérdésnek fel sem kellene merülnie!
Édesanyád meg törekedjen arra hogy elfogadja a munkád, a kapcsolatod, a barátaid!
Ha meg nem teszi meg akkor gondolom el sem megy az esküvőre és a lagzira, gondolom van annyira értelmes hogy néhány barát miatt nem csinál egy óriási cirkuszt!
Hajrá ;)
Miért ne????
Ne anyuddal foglalkozz most.....
Az meg tény,hogy egy "kollégád"kérte meg a kezed.:D
Itt szeretnek az emberek kötekedni és kiforgatni egymás szavait.
Sok boldogságot!
Vállald be! Ez a ti napotok. Anyukád maradjon a fenekén, mert a ti boldogságotoknak kell örülnie, nem húzni a száját!!
Amúgy tényleg kérjétek, hogy max. más beosztás legyen, mert nehéz a bejárás stb. Igaz nem tudom hol laktok, de van ahol bejön.
Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!