Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bevállaljam így az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállaljam így az esküvőt?

Figyelt kérdés
Egy hete megkérték a kezem. Kollégám tette meg. Rendőrök vagyunk, mindketten, alá-fölrendelt viszonyban, a kapcsolatunk titok volt. A család tudott róla. Viszont félő, hogy minimum egyikünket áthelyezik. Sőt ez biztos. Ezenkívül az esküvő ugye, egy boldog nap, ahol ott vannak a barátaink. Szinte az összes barátom rendőr, anyám utálja az összeset. Bevállaljak így egy szertartást? vagy botrány lenne? Félek.

2013. júl. 17. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én bevállalnám. Az áthelyezést pedig próbálnám úgy kérni, hogy azért egymáshoz közel maradjunk, ergo más beosztásba/feladatkörbe tegyék valamelyikünket, ne pedig más városba.

Az hogy anyukád, meg a barátaid hogyan jönnek ki egymással már más téma. Te tudod, te ismered őket, hogy balhéznának-e.

2013. júl. 17. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Kizárólag úgy dönts, hogy tényleg vele szeretnéd-e leélni az életed. Ha igen, akkor vállaljátok fel egymást, és próbáljátok a munkahelyen is a lehető legkisebb áthelyezést kérni (micsoda régimódi gondolkodás, hogy házaspár nem dolgozhat együtt). Az esküvő a Ti napotok. Ha megtehetitek és nagy esküvőt akartok csináljátok. Ha nincs pénzetek akkor csináljatok egy egyszerű polgárit egy szűk családi ebéddel. Ennek előnye, hogy a barátokat nem kell meghívni a kajára, és nincs balhé :-).
2013. júl. 17. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne!

És nem azért, mert kollégák vagytok, vagy mert anyukád nem szereti őket, hanem mert ha neked probléma ez, és az áthelyezés, akkor közelről sem olyan mély a kapcsolatotok, hogy összeházasodjatok.

Ha szerelmes lennél, akkor nem a botrány érdekelne és mások vélemény, és nem a "bevállaljam" szót használnád.

2013. júl. 17. 20:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Megvan, rendőr esküvőnk lesz, mindkettőnk vágyaként. A kollégák vállalják a kardozást.. stb. z áthelyezéssel nem lesz gond, és visszamegyek helyszínelőnek,a ő marad. Én voltam egyébként a főnöke. :D Anyám miatt jobban aggódok.
2013. júl. 17. 20:24
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Hűha nekem már ez a "kollégám" megnevezés is fura. Szerelmes vagy amúgy ebbe az emberbe?Mert az írásodból nem nagyon jött le,hogy mit érzel.
2013. júl. 17. 20:26
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem azért írta így, hogy mindenki számára érthető legyen a helyzet. Ha kérdést teszek fel, én is próbálok a lehető legtárgyilagosabban, legtisztábban fogalmazni, mindenféle érzelmi töltet nélkül. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek érzéseim az adott témáról/személy iránt ettől még.

Kérdező: ha szereted, vele akarod leélni az életed, akkor menj hozzá. Édesanyáddal beszéld meg, hogy neked ők a barátaid, fontos, hogy ott legyenek, próbálja meg jó képpel kibírni azt az egy napot.

2013. júl. 17. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennek a kérdésnek fel sem kellene merülnie!

Édesanyád meg törekedjen arra hogy elfogadja a munkád, a kapcsolatod, a barátaid!

Ha meg nem teszi meg akkor gondolom el sem megy az esküvőre és a lagzira, gondolom van annyira értelmes hogy néhány barát miatt nem csinál egy óriási cirkuszt!

Hajrá ;)

2013. júl. 17. 20:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Miért ne????

Ne anyuddal foglalkozz most.....

Az meg tény,hogy egy "kollégád"kérte meg a kezed.:D

Itt szeretnek az emberek kötekedni és kiforgatni egymás szavait.

Sok boldogságot!

2013. júl. 17. 20:39
 9/13 belbolyhocska ***** válasza:

Vállald be! Ez a ti napotok. Anyukád maradjon a fenekén, mert a ti boldogságotoknak kell örülnie, nem húzni a száját!!

Amúgy tényleg kérjétek, hogy max. más beosztás legyen, mert nehéz a bejárás stb. Igaz nem tudom hol laktok, de van ahol bejön.

Sok boldogságot! :)

2013. júl. 17. 20:43
 10/13 belbolyhocska ***** válasza:
Két barátom jövőre fog összeházasodni, most jegyezték el egymást. A srác rendőr, ők csak azért nem merik bevállalni a rendőrlagzit, mert akkor rendőrbuli lenne, és nem lagzi. Ezt ő mondta. Meg neki mi vagyunk a barátai, de biztos nagyon látványos és szép lesz az esküvőtök! :)
2013. júl. 17. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!