Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzből tudnánk kihozni ezt az esküvőt?
Kb. 80 fős esküvő lenne,10.900 Ft/fő a vacsora,az éjféli vacsora és a korlátlan italfogyasztás.
A süteményeket nagymamám sütné,nekünk csak az alapanyagokat kell megvenni,a tortát csináltatnánk viszont.
Egyelőre ennyit tudunk,minden más költség még kérdéses,mert nem néztünk még utána.
Mindennel együtt szerintetek mennyiből lehet kihozni?
Akár,ha tételesen leírnátok,örülnék :)
Első ajj,ne már! :D Értelemszerűen nem tőletek várom a KONKRÉT választ,Istenem.... természetesen szervezés alatt van a dolog,a jövő héten kezdjük bejárni a fotóst,a virágost,stb árajánlatért,egyszerűen kíváncsi vagyok és tapasztalati beszámolókat várok.
Ezt magyarázni kell? :D jajj....
Pest megyeiek vagyunk egyébként,Dunakanyar.
Második,én is valahova oda saccolom,de jó lenne másfél milla alatt kihozni.
Kérdező! Nekünk is 80 fős lagzink lesz 15 nap múlva, kisvárosban. Mindenből minőségit vettünk, de nem a legdrágábbat.
Íme az árak(kb.):
Ruhák és cipők, kiegészítők: 250.000ft
Torta: 30.000ft
Vendéglátás: 400.000ft (A teljes kaja és pia!)/Kisváros.../
Lányos háznál vendéglátás: 50.000 ft (Alkohol, üdítő, süti, pogácsa, minimális dekoráció)
Dekoráció (virágokkal):80.000ft
Szertartás díja(csak templomi): 20.000 ft
Kamerás: 40.000ft
Vőfély: 32.000ft
Zenekar: 120.000ft (3 fős, profi)
Fotós: 10.000ft (baráti ár!!)
Szépségápolás (smink, frizura, köröm): kb. 20.000ft
Minden egyéb marhaság, amire az ember előre nem gondol: kb. 70.000ft
Összesen kb. 1,2 millió (Remélem, nem hagytam ki semmit.)
nekem az a meglátásom, hogy sok, a 10.900/fő... :(
de ha maradtok ennél, akkor olyan 1.5 kb
Sok az étel ára
Nekünk 100 főre számítva, kb 1,3M lesz
Úgy, hogy nem szórjuk a pénzt, amin nem spórolunk, az a menyasszonyi torta, ruhám, fotós..
Az étel 5000 ft / fő ( éjfélimenüvel együtt) , ha 15 felpucolt tyúkot viszünk, akkor csak 4500/ fő ( mindezt úgy, hogy kiszállnak, tehát nem az étteremben, hanem egy rendezvényházban lesz a lagzi)
Komárom-Esztergom megyében
Ngyon drága a majd 11E ft/fő...
80 főre. 872E
Ruha: 150. (tied, vőlegényé, cipő, kiegeszitő)
Fotós 90
Videos 70
Vőfély 50
Virágok 30
Sütik (nekünk csak a menyatorta 30E 100 főre). Legyen akkor 70E mindennel együtt nektek, tudom, hogy ti sütitek, ezért írtam ennyit) (számla nélkül nekünk 120e)
Mindent nagyon aluláraztam, de nagyjából, h lásd...
probléma nélkül kérje nyugodtan, csak nem én leszek, aki kifizeti...
(amúgy oda van írva, hogy alulárazott összegek!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!