Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megkérte a kezem de neki van már két gyereke. Nem ciki így lagzit csapni? Vagy ne menjek hozzá?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 13:20
21/28 anonim válasza:
De ennek mi értelme? Összejön 80 ember, de csak ti ketten fogjátok tudni hogy az egy lagzi? És utána sem áruljátok el senkinek hogy házasok vagytok, csak ti fogjátok tudni?
22/28 A kérdező kommentje:
Mert azt mondanák, hogy majd tőlem is el fog válni... Mi amúgyis szoktunk bulit rendezni, akkor is lesz kaja, pia, zene stb.
2013. júl. 17. 14:27
23/28 anonim válasza:
Ha más minden tökéletes az ne legyen ciki, hogy mások mit gondolnak a lagziról.
24/28 anonim válasza:
Lehet hogy én maradi vagyok, de sztem pont az az esküvő (egyik)lényege hogy ország-világ előtt felvállaljátok egymást. Ha erre nem vagy kész, akkor ne házasodjatok.
25/28 A kérdező kommentje:
A párom azért kérte meg a kezem mert gyereket szeretnénk.
2013. júl. 17. 14:36
26/28 anonim válasza:
Aki megszól amiatt mert elvált férfihoz mész hozzá, az amiatt is meg fog szólni hogy esküvő nélkül szülsz neki.
27/28 anonim válasza:
Hat sovany malac lesz ez .
Elvalt 2gyerektartas min 40% plusz a te gyereked
En nem szulnek elvalt pasinak nagyon valoszinu az elozo hazassaga is a gyerekvallalas miatt ment tonkre.
Lesz idod a pasira a szulsz szoptatsz lesz gyertyafeny es szex?
28/28 anonim válasza:
Látom sokan nem értették a kérdést. :)
Én hasonlóban vagyok...(illetve remélem, hogy leszek)
Lagzit szeretnék csapni, méghozzá kiadósat, ha majd megkér, mert aki családos volt, annak felül kell írnia az addigi kötelékeket és annak megnyugtató módja, és szép szeánsza a közös nagy ünneplés! hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!