Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megkérte a kezem de neki van már két gyereke. Nem ciki így lagzit csapni? Vagy ne menjek hozzá?
Két lehetőség van: ennyire felszínes vagy és csak a külsőség érdekel, mit gondolnak mások, vagy nem akarsz hozzámenni és ezzel takarózol.
Nem ártana beszélgetni néha...
"én alapból nem jönnék össze más elhasznált pasijával..." Akkor keresgélj a 14 éves korosztályban, ott még vannak szűz fiúk! Te barom...
Kérdező: ha emiatt kétségeid vannak, ne házasodj.
Alapvetően ha szeretitek egymást és biztosak vagytok ebben, akkor semmi kivetnivaló nincs abban, hogy egy elvált ember újranősül. Nem kell világraszóló lagzit csapni és habos-babos ruhába bújni ha nem akarsz, de egy szolid polgári szertartásnak, ebédnek/vacsorának, esetleg egy kis táncnak, italozásnak utána mi akadálya? Miért lenne ciki ezt megünnepelni?
13-as: nem szűz pasi kell,csak egy gyerekes,elvált pasinak ott egy kötelék egy másik nővel,és nem érezném jól magam.:)
de am meg nem ciki lagzit csapni,ha szeretitek egymást..ha szerelem van,akkor kit érdekel a külvilág..
De annak úgy mi értelme? Mármint oké, a bulizással nekem semmi gondom, de mit mondanátok, hogy milyen apropóból van buli? Ha nem lagzi, akkor semmiféle olyan jellege nem lenne a dolognak, abban mi a jó? Akkor esküvő nélkül is tarthattok valami bulit bármikor, nem lenne semmi jelentősége.
Meg amúgy is, mi az, hogy hogy néz ki, hogy családos ember létére lagzit tart? Nekem is van már gyerekem, mégis ha férjhez megyek, lesz lagzi, nem is kicsi, mert olyat szeretnénk. Nem voltam még férjnél soha, miért ne lehetne olyan az esküvőnk, amilyet szeretnénk? Mondjuk ha a gyerekem apjával össze is házasodtam volna, engem nem érdekelne, hogy a második esküvőm lenne, akkor is pont olyat tartanánk, amilyen nekünk tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!