Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az esküvőn?
Tudod a való életben is kell tudni ismerkedni,nem csak fb-on..a mai "gyerekek" sajna ezt már nem ismerik.
régen micsoda buli volt a fiataloknak egy ekkora esküvő,egy csomó vele egykoru távolni rokont megismerhettél,de ma ilyen téren elég antiszoc a fiatalok viselkedése.
Ott az egyik unokatesód, akivel nagyon jóban vagy és aki mindenkit ismer.
Akkor mi a gond? Ő tudja ki kicsoda, tuti a jó fej rokonokkal fog ő is lógni, akkor meg összeismerkedtek. Komolyan, ne legyél már ilyen besz*ri! :D
Na milyen volt a buli?
Túlélted vagy meghaltál az unalomban?
Hát elment :)
Nem ismerkedtem senkivel mert fiatal nemvolt csak 1 rajtam kivül az meg mással lógott.
Csak akkor tudsz táncolni ha részeg vagy? Ha iszol nagy bulit csapsz ? Viszel magaddal piát , cigit? Te egyszerűen alkoholista vagy aki képtelen társasági életet élni.
Az életet csak részegen, benyomva tudod elképzelni. Szerintem ne is menj társaságba mert mint írod, nem járatod le magad. Bizony ez a megoldás nagyon GÁZ !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!