Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két cipő az esküvőn - hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két cipő az esküvőn - hogyan igazíttassam a ruhát?

Figyelt kérdés

Az esküvőmre két cipőt vettem. Az egyik, a magasabb sarkú (kb. 10 cm) lenne rajtam a szertartásokon, míg a vacsorán az alacsonyabb sarkú (4-5 centiméter). A ruhakölcsönzőbe a ruhaigazításra vinni kell a cipőt is. Nem lehet gond abból, hogy két cipőm lesz? Hogyan kérjem az igazítást? A két cipőmagasság között, vagy inkább az alacsonyabbhoz? A magasabbhoz szerintem nem érdemes, mert ha átveszem a másikat, a földet söpörné a drága ruha, félek, hogy rám terhelnék a pluszköltségét a tisztításnak. Aki "hasonló cipőben jár", hogyan oldja meg?

Megelőzve a válaszolók kérdéseit,mindenképpen két cipőben gondolkodom.

2013. júl. 7. 00:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

nekem egy 10cm-esem volt, meg egy dorkóm :)

a ruha aljára és az abroncsra lettek pattentok varrva, mikor átvettem a dorkót, csak fel kellett pattentolni :) csak arra figyelj, hogy az abroncs maradjon a helyén, pl. a ruha újrafűzésekor, mert ha lejjebb csúszik (én így jártam), akkor taposhatsz rajta egész este...

ezt te vagy anyukád is meg tudja oldani, a pattentokat pár öltéssel fel lehet varrni, utána meg levágni az öltést. Én a hosszabb cipőhöz kérném, aztán otthon felveszed a kisebb sarkúval otthon, kb, 15 perces művelet :)

2013. júl. 7. 01:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Persze ez attól is függ milyen a ruha alja, nekem pl. több réteg tüll volt felül, azt érdekes lett volna patentolni. Én úgy oldottam meg, hogy nem vettem le a 12 centiset a menyecskébe öltözésig. Viszont nem is vettem új cipőt, hanem olyan volt rajtam, ami már bizonyított, így végig táncoltam addig is, nem tört, meg nem volt kényelmetlen.

Szerintem egyszerűen olyan cipőt használj, amit bírsz is.

2013. júl. 8. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!