Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az esküvőn?
Legyél már egy kicsit talpraesettebb!
Egy kis pia után mindenki lazább lesz, biztos találsz valakit, akivel tudsz beszélgetni. Pár órát kibírsz.
Bolond vagy! Egy lagzi a legjobb buli ahova eljuthatsz, te meg ki akarod húzni magad alóla?
"Táncolni nem fogok mert csak a mai disco/buli zenékre tudok táncolni..de akkor is részegen."
Azaz nulla a tánctudásod és részeg vonaglástól meg azt hiszed tudsz valamit. Menj el tánciskolába, megéri. Egyébként meg lagzikon az emberek 90%-a nem tud jól táncolni, de nem paráznak ezen.
Általában van a vacsorához fix ülésrend, amikor azt kiosztották, kis odafigyelés esetén családod vagy veled egykorúak mellé kaptál helyet. Utóbbi esetben nem lehet gond az ismerkedés. Családos scenáriónál viszont neked kell odamenned és mivel táncolni nem tudsz felkérni senkit, ez nem lesz annyira egyszerű (ahogy írtam, gyorsan irány tánciskola).
Az meg se fordult a fejedben, hogy esetleg jól is érezheted magad?
Szerintem változtass ah ozzáállásodon és ne úgy indulj, el, hogy úgyis szar lesz az egész.
Mellesleg ha szereted az unokatesódat nem érdemli meg, hogy a te fancsaliarcodat lássa vissza a képeken.
Én olyan lagziban voltam pár hete, hogy én voltam a +1 fő.
Tehát ismertem páromat, a menyasszonyt, meg a vőlegényt. Nos egyik sem az én kizárólagos szórakoztatásommal volt elfoglalva egész este. (párom is a régen látott ismerősökkel volt, mert engem nézhet egész évben :) )
Ahova ültettek minket, az ottaniakkal beszélgettem, és jól éreztem magam.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!