Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak az esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az esküvőn?

Figyelt kérdés
Sziasztok 17,5 vagyok. Unokatesóm esküvőjére megyek most pénteken.Én a 3 uncsitesómon kivül senkit nem ismerek a 340 emberből. És akiket ismerek azok is 24-27 évesek és ők másokkal lesznek gondolom. Szal egyedül leszek. Táncolni nem fogok mert csak a mai disco/buli zenékre tudok táncolni..de akkor is részegen..Én meg nem akarok botrányt csinálni mert ha iszok nagy bulit csapok én csak hát ugye az ilyen 30-70 évesek nem értékelik :D Meg nem járatom le magam. A tervem..viszek magammal piát nemsokat, meg cigit..elmegyek az erdő mellé ..zenét benyomom és telón beszélek valakivel....Mert én ott halálra unom magam..Vagy mit csináljak mert ez a megoldás nagyon gáz...

2013. júl. 16. 16:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy majdnem 18 vagy? Az egyértelmű egy gy, a lesz pedig nem hosszú sz. Nem is értem a kérdést. Ennyi idősen nem paráztam azon, hogy nem fogok tudni kontaktot teremteni egy esküvőn. Ott a családod, unokatesóid, és? Ez a legnagyobb problémád, hogy unatkozni fogsz? Táncolni meg amúgy sem kötelező. Furcsa ez a mai fiatalság...
2013. júl. 16. 16:36
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Jobb ha nem a bárpulthoz mész, ne járasd le a szüleidet, nem tudom elhinni, hogy ennyi idősen nem tudsz egy társaságban elvegyülni és jól érezni magad, majd ha ott leszel, és nem zárkózol el, mások is meg fognak keresni.
2013. júl. 16. 16:38
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Legyél már egy kicsit talpraesettebb!

Egy kis pia után mindenki lazább lesz, biztos találsz valakit, akivel tudsz beszélgetni. Pár órát kibírsz.

2013. júl. 16. 16:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
A vőfély faladata, hogy a násznép szórakoztatásáról gondoskodjon. Megismertet korodbeli fiatalokkal. Ha nem szeretsz táncolni, lesz közös témátok. Szégyen, hogy ilyen fiatalon már be szoktál rúgni.
2013. júl. 16. 16:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
én voltam már olyan esküvőn, ahol csak a szüleimet ismertem (a tesóim se tudtak eljönni) és jól elvoltunk pedig akkor 21éves voltam.
2013. júl. 16. 17:05
 16/27 anonim ***** válasza:

Bolond vagy! Egy lagzi a legjobb buli ahova eljuthatsz, te meg ki akarod húzni magad alóla?

"Táncolni nem fogok mert csak a mai disco/buli zenékre tudok táncolni..de akkor is részegen."

Azaz nulla a tánctudásod és részeg vonaglástól meg azt hiszed tudsz valamit. Menj el tánciskolába, megéri. Egyébként meg lagzikon az emberek 90%-a nem tud jól táncolni, de nem paráznak ezen.

Általában van a vacsorához fix ülésrend, amikor azt kiosztották, kis odafigyelés esetén családod vagy veled egykorúak mellé kaptál helyet. Utóbbi esetben nem lehet gond az ismerkedés. Családos scenáriónál viszont neked kell odamenned és mivel táncolni nem tudsz felkérni senkit, ez nem lesz annyira egyszerű (ahogy írtam, gyorsan irány tánciskola).

2013. júl. 17. 08:31
 17/27 anonim ***** válasza:

Az meg se fordult a fejedben, hogy esetleg jól is érezheted magad?

Szerintem változtass ah ozzáállásodon és ne úgy indulj, el, hogy úgyis szar lesz az egész.

Mellesleg ha szereted az unokatesódat nem érdemli meg, hogy a te fancsaliarcodat lássa vissza a képeken.

2013. júl. 17. 10:42
 18/27 anonim ***** válasza:

Én olyan lagziban voltam pár hete, hogy én voltam a +1 fő.

Tehát ismertem páromat, a menyasszonyt, meg a vőlegényt. Nos egyik sem az én kizárólagos szórakoztatásommal volt elfoglalva egész este. (párom is a régen látott ismerősökkel volt, mert engem nézhet egész évben :) )

Ahova ültettek minket, az ottaniakkal beszélgettem, és jól éreztem magam.

24L

2013. júl. 17. 15:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Én is voltam olyan lagzin 21 évesen, hogy egész éjszaka szüleim mellett ültem. Messze volt, nem tudtunk haza menni. Távoli rokonaink voltak. A vőfély egy öreg bácsi volt. A vőlegény futballista volt. Egyedülálló csapat társai is magukban szórakoztak. Szégyen a vendéglátókra, hogy valaki rosszul érezte magát.
2013. júl. 17. 16:11
 20/27 anonim ***** válasza:
Pálinkát!
2013. júl. 18. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!