Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn, mi az amivel lehet spórolni?
20# Egyáltalán nem. volt egy nyolc tételes borkóstolás, És egy hét fogásos borvacsora. A zenészek (zongorával-hegedűvel, tehát nem tuc-tuc zene) 90 ezret kértek el, és ez olcsónak számít. Azt mondtam ez megfelelt, de ettől sokkal "erősebbet" is lehetett volna. Ennyibe kerül, ha 5 csillagos szállodában rendezed az egészet, és kedvezményeket is kaptam!
Nem értem a rosszindulatot ami süt a szavaidból! Sokáig spóroltam arra, hogy egy ilyen meglepetés bulit tudjak csinálni apukámnak. Mert megérdemli, és mert soha senki nem tudta meglepni semmivel. Azért az élményért amit ott kapott, sokkal többet is kifizettem volna!!!
Szia! Szerintem nem tudjátok kihozni annyiból az esküvőt. Mi is kb 60-an voltunk és 450 ezer forintot fizettünk csak az ételekre. A piát mi vihettük, annyi kikötéssel h. egyedül a sört adták ők, és ők határozták meg melyiket. A sütit mi vittük.
Pedig mi is sok mindenen próbáltunk spórolni. Pl. a meghívókat én készítettem, illetve a menyasszonyi karkötőm, és a kis táskám is saját készítésű volt. (amúgy senki nem mondta meg róla.) A dekorációt is mi készítettük, természetesen voltak olyan alapanyagok, melyeket meg kellett vennünk hozzá. A köszönőajándék egyben pedig ültető is volt. Mézeskalácsszívekbe volt beleírva a vendégek keresztneve. Erre összesen 10000 Ft-ot költöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!