Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőn, mi az amivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőn, mi az amivel lehet spórolni?

Figyelt kérdés
Nem vet fel minket a pénz 200-300 ezernél többet nem tudunk költeni az esküvőre. Nagyjából 60 fő az, akiket mindenképpen szeretnénk meghívni. Templomi nem lesz, csak polgári, és utána egy kis ünneplés. Kihozható ennyiből?
2013. júl. 16. 11:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

de miért kell kijelenteni, hogy NEM TUDJA????

Esküvőszervező vagyok, most 2 hete volt egy 130fős igazi ereszdelahajamat lagzi, és millió alatt kihoztuk....

Kérdező, ha kell segítség, jelezz!

2013. júl. 16. 13:30
 12/23 anonim ***** válasza:
83%

Hát én abból indulok ki,hogy 4 éve nekünk a 120 fős 1,2 millióba került még úgy is,hogy amit lehetett saját magunk csináltunk, az étel egy része "ajándék" volt, bort is kaptunk kb. 20 litert ajándékba stb, akkor nekem is nehézkesnek tűnik a 60 fő 2-300 ezerből.

Arra mondjuk mi figyeltünk, hogy az étel-ital kifogástalan legyen, mert ha már valaki ajándékba ad x forintot, akkor nem szúrom ki a szemét egy fajta étellel, meg két fajta piával!

2013. júl. 16. 14:09
 13/23 anonim ***** válasza:
58%
oké, hogy szerinted nem, meg stb., de azért ne jelentsük már ki sarkallatosan, hogy nem lehet és pont...
2013. júl. 16. 14:17
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Első vagyok: ugyanazt írtam, mint a többiek, én miért lettem lepontozva? :(
2013. júl. 16. 16:44
 15/23 anonim ***** válasza:
78%

Ha étterembe mentek, kötve hiszem, hogy ennyiből kijönnétek. Ha otthon, vkinek a kertjében sikerül, vagy vki biztosít helyet ingyen, akkor már inkább. Sminkest, fodrászt, zenekart, fotóst stb. keressetek saját ismeretségi körből szívességalapon, vagy ha nagyon muszáj, magad csináld a sminket-hajat és ismerős fotózzon (de pl. zenekart, videóst lehet mellőzni is, ha nem annyira fontos, vagy magnóról nyomni a zenét). A dekorációt meg lehet csinálni kicsi pénzből is saját kezűleg, a virágot lehet ismerőstől kérni, ha nő náluk. Meghívót otthon nyomtassatok.

Ruhát inkább varrass, vagy neten keress olcsón (de csak olyan helyen, ahol lehet próbálni is), a párodnak meg gondolom, van öltönye, amit fel tud venni.

2013. júl. 16. 16:57
 16/23 anonim ***** válasza:
95%
Én nem jelentettem ki,hogy tuti nem, de ettől függetlenül, azért azt megnézném,hogy viszonylag hiánytalan lagzit ennyi pénzből, ruhával mindennel együtt hogy lehet kihozni!
2013. júl. 17. 05:50
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
én se értem miért lettem lepontozva. Annyit írtam, hogy a dekoron is sokat lehet spórolni. Egy éve volt az esküvőnk. Mi csináltuk a mgehívót, ültetőt, az étteremdekorációt, csináltunk lampiont. Kiszámolva ezzel is majd 100.000 forintot spóroltunk.
2013. júl. 17. 08:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Attól függ hol és mit akarsz. A mi esküvőnkön csak a szertartás volt 50 ezer. És nem volt se gyertya (itt nem is lehet tűzvédelmi okokból) se homok, se semmi, csak egy sima szertartás ennyi a nagy teremben, a kicsibe meg nem lehet beférni.

Meg olyan-e a családod, hogy hoznak tortát, sütit? Nálunk a menyasszonyi tortán kívül semmi egyéb édes sós sütemény nem került nekünk pénzbe, mert nálunk azt alapból a család hozta. De pl. anyósom ezen teljesen megrökönyödött, hogy mennyit sütöttek meg hoztak a családomék, mert ő még ilyet nem is hallott.

Azt se tudjuk a vőlegénynek van-e öltönye. Nincs mindenkinek, vagy van egy 5 éves, amit mikor felvesz kiderül, hogy azóta már szűk/bő.

Amúgy szerintem se lehet ennyiből kihozni. Legalábbis ennyi embernek tuti nem. Ha fejenként csak 2 ezret szánnátok kajára-piára, ami semmi, manapság egy kis főétel, meg egy pohár üdítő csoda ha kijön ennyiből egy nem büfében, hanem valami normális helyen, már akkor 120 ezernél jártok, és akkor még nincs ruhád, nincs virág, nincs torta, nincs szertartás kifizetve, nincs sütemény, nem volt vendégváráson se egy pohár innivaló, se egy pogácsa, a meghívó hiába saját munka a hozzávalókat, a nyomtatást ki kell fizetni, ilyen kis költségvetésnél meg nem lehet elhanyagolni 5-10 ezer forintot sem, mert azok duzzadnak aztán 100 ezerre..

2013. júl. 17. 16:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de az apukám szülinapi meglepetéspartiját, 14 fővel 450 ezerből tudtam kihozni úgy, hogy számomra megfelelő legyen minden.

60 fő, 2-300-ból? Bizonyára lehetséges, de nagyon ügyesen kell dolgoznod, szervezned!

2013. júl. 24. 13:02
 20/23 anonim ***** válasza:
utolsó! kaviárt ettetek gyémánt-tányérról????
2013. júl. 24. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!