Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kit hívtatok meg az esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit hívtatok meg az esküvőre és kit a lagziba? Mi alapján válogattatok?

Figyelt kérdés
Vagy meghívtatok mindenkit a polgárira és a lagzira is?
2013. júl. 12. 16:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

mi mindenkit mindenhova. nekem ez olyan izé, hogy egyiket csak ide, másikat oda is... kollegáknál oké, de rokonnál, barátnál..

na mindegy. mindenkit mindenhova

2013. júl. 12. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Mi meghívtunk mindenkit midnenhopva, de a távolabbi ismerősöknél hozzátettük, hogy szívesen várjuk őket a lagziba is, ha van kedvük, de nem haragszunk meg, ha csak a szertarsára jönnek el.
2013. júl. 12. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy bunkóság valakit nem meghívni a lagziba. Én mindenkit meghívok a lagziba. Akit nem akarok a lagzin látni, azt a házasságkötőben sem.

Sosem értettem, hogy zajlik egy ilyen meghívás? Szeretettel meghívlak a szertartásra, de annyira nem szeretlek, hogy a lagziban veled bulizzak?

Vagy miiii? Ez tényleg érdekel, hogy zajlik. Égne a pofám, ha így kéne átadnom egy meghívót!

2013. júl. 15. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
12. vagyok. Miért lettem 0%-ra lepontozva, mi rosszat mondtam??
2013. júl. 15. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:
ma 20:41 Egyetértek. Nekem se let volna pofám senkitse így meghívni. Mindenki döntse el, hogy akar illetve tud-e jönni a lagziba, ha igen szívesen várom, ha nem akkor se haragszom meg. De ha annyira nem tudom elviselni, hogy nem akarnám a lagziban látni, akkor sehogyse hívnám meg. Pl nekünk sokan nem jöttek el, akik kzöeli rokonok és számítottunk rájuk, de volt olyan, aki csak távoli ismerős és szívesen eljött, jól érezte magát.
2013. júl. 15. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!