Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg édesanyám, hogy mi a párommal nem szeretnénk hülye játékokat az esküvőre?
Nem kell megértenie.
Egyszerűen nem lesznek játékok, és kész!
Megmondjátok,hogy nem és kész.
Nekünk mulatós zenével erősködtek,de megmondtuk,hogy felejtsék el,csináljanak maguknak bulit és szóljon azon, a miénken nem fog.
Utólag elismerte,hogy azért nem mulatós zenéből is akad jó sok,amire lehet jót táncolni...
Miért ?
Tök buli, szórakozás lehet visszaidézni ezeket egy esküvőn ahol sokan vannak :)
Székes játék, Kalapos, Limbó ...stb :)
De ha nem akkor egyszerűen , indokold meg neki , hogy miért nem. Ha már nem lesz.
Ha elmondod neki, hogy te nem szereted ezeket, vagy úgy gondolod nem illik egy esküvőre,mert te hercegnős esküvőt szeretnél :))
Megérti, biztosan :)
Köszönöm, az értelmetlen lepontozást Annak a NAGY PARTYARC-nak.
;) GYkR vagy :D
-Nem tudom a válaszolónak mit kell itt pattognia,- NEM pattogok, csak NORMÁLISAN válaszoltam, kérdeztem, de akinek nincs ennyi intelligenciája, hogy megfogalmazza a NEM válasz után az indokot, Ne csodálkozzon, hogy édesanyja nem érti meg.
És csak javasoltam a játékokat..... Má" bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!