Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez? (milyen ruhát viseljen a vendég)
Most olvastam egy cikket, ahol kb. ezt írták: ha egyszerű vendégként mész,akkor nem illik túl öltözni a menyasszonyt,a koszorúslányokat,a családtagokat és közeli barátokat.
Könyörgöm,én mint egy egyszerű vendég aki párnak megy és nem ismeri a menyasszonyt+vőlegényt, honnan tudhatnám,hogy a többiek miben lesznek? Természetesen nem fogok habos-babos fehér/fekete/piros ruhában megjelenni, de az,hogy ne öltözzem túl a barátokat...Akkor milyen ruhában jelenhetek meg?
Nem tudom, hogy csak béna habos-tüllös fodros pöttyös menyecske ruha létezik.
Nekem pöttyös menyecském volt (fehér alapon piros pöttyök). Szerintem nagyon menő ruha volt, azóta is volt már rajtam néhányszor.
Sőt egy ismerősömnek piros alapon fehér pöttyös volt a menyecskéje és néhány hónappal az esküvő után elmentünk egy közös fotózásra, mert a fotós szeretett volna indulni egy vidám fotóversenyen.
Azt a versenyt meg is nyerte, sőt máshol is közönség díjas lett a képeinkkel. Szóval ha annyira gáz és vállalhatatlan lett volna, nem hiszem, hogy közönségdíjas lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!