Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti szólnátok, hogy rosszul esett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szólnátok, hogy rosszul esett?

Figyelt kérdés
2 éve van egy barátnőm. Jóban vagyunk, össze is járunk noha nem sűrűn. Szombaton lesz az esküvője, most volt a lánybúcsúja. Sokmindent megosztott velem ezekkel kapcsolatban, kérte a tanácsomat is. Meghívott a lánybúcsúra, elmentem. Az esküvőn viszont csak a ceremóniára és ez rosszul esik. Tudja, hogy nem egy anyagi kategória vagyunk, de ezt mindig is tudta a lánybúcsú előtt is. Nagyon kellemetlen volt, mert az ott lévő barátnői mind mennek a lagzira is, mi pedig csak az esküvőre kaptunk meghívást. Gondoltam először, hogy pont az anyagiak miatt, hogy ne verjük magunkat költségekbe, viszont beszélgettünk és mondtam neki, hogy az ajándékuk már meg van, az én ruhám is csak a páromé nem. A gyerek is el van intézve, nem alszik itthon. Mégsem vette a lapot. Ez nekem nagyon rosszul esik. Ti mondanátok? Ha igen hogyan ? Én úgy teszek, mintha minden rendben lenne, de közben meglehetősen rosszul esik.
2013. júl. 1. 18:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
szerintem csak tőle tudhatod meg az igazat és ha olyan jó barátnők vagytok kérdezd meg
2013. júl. 2. 01:49
 22/24 A kérdező kommentje:

19/21!

Te valamit nagyon félreértettél. Én nem akarom sehova terelni a hozzászólásokat, csak a vélemények érdekelnek. Ez egy kis település étterme. Abba az összegbe amit fizettek 100-110 főre elegendő étel és ital lesz, ott mondta előttem az étterem vezetője. Annyit kértek, hogy előtte való nap szóljanak be (azaz most pénteken), hogy hány főre menjen a teríték. Mivel az italt és az ételt nem pohárra és tányérra számolják, hanem összesen, azaz a kaját kg-ra az italt üvegre, ezért mondta a vezető, ha több embert akarnak hívni megtehetik, mert a kiszabott étel és ital max. 100-110 főre elegendő.

2013. júl. 2. 07:52
 23/24 anonim ***** válasza:
Miért pontoztatok le, amikor a gyerek elhelyezésről írtam (mármint az eskem alatt). Tele van a gy azzal, hogy rinyálnak a menyasszonyok, hogy nem akarnak kisgyereket az esküvőn. Erre próbáltam utalni, hátha ez a csaj is ilyen. Áh.
2013. júl. 2. 08:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a pénzes embereket hívta meg.
2013. júl. 2. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!