Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti szólnátok, hogy rosszul esett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szólnátok, hogy rosszul esett?

Figyelt kérdés
2 éve van egy barátnőm. Jóban vagyunk, össze is járunk noha nem sűrűn. Szombaton lesz az esküvője, most volt a lánybúcsúja. Sokmindent megosztott velem ezekkel kapcsolatban, kérte a tanácsomat is. Meghívott a lánybúcsúra, elmentem. Az esküvőn viszont csak a ceremóniára és ez rosszul esik. Tudja, hogy nem egy anyagi kategória vagyunk, de ezt mindig is tudta a lánybúcsú előtt is. Nagyon kellemetlen volt, mert az ott lévő barátnői mind mennek a lagzira is, mi pedig csak az esküvőre kaptunk meghívást. Gondoltam először, hogy pont az anyagiak miatt, hogy ne verjük magunkat költségekbe, viszont beszélgettünk és mondtam neki, hogy az ajándékuk már meg van, az én ruhám is csak a páromé nem. A gyerek is el van intézve, nem alszik itthon. Mégsem vette a lapot. Ez nekem nagyon rosszul esik. Ti mondanátok? Ha igen hogyan ? Én úgy teszek, mintha minden rendben lenne, de közben meglehetősen rosszul esik.
2013. júl. 1. 18:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg jó barátnők vagytok megkérdezheted, ha annyira mégse, akkor inkább hagyd. Te tudod.
2013. júl. 1. 18:11
 2/24 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem meg vette a lapot, de nem akarta a szemedbe mondani azt, amit gondol. Hogy miért csinálta ezt, fogalmam sincs. Én lehet, hogy rákérdeznék szemtől szembe. Pl, hogy: Megtudhatnám, hogy miért nem hívsz meg a lagzira? Ez nem számon kérés, csak kíváncsi vagyok, mert kicsit rosszul esik, de mivel barátnők vagyunk úgy gondolom, hogy ezt megtudjuk beszélni...

Vagy hasonlóképpen kérdeznék rá.

N

2013. júl. 1. 18:12
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem vagytok mégsem annyira jó barátnők, mint te hiszed.
2013. júl. 1. 18:13
 4/24 anonim ***** válasza:
62%
Átgondolnám ezt a barátságot, főleg ha jelezted is, hogy belefér az anyagiakba. Nálunk egyszer volt hasonló, a barátnőm nem hIvta meg egy barátnőnket, mert a haverunk szakItott a lánnyal, én már akkor is kiakadtam, hogy ez bunkóság.
2013. júl. 1. 18:14
 5/24 anonim ***** válasza:
85%

nekem a gyerekkorom óta legjobb barátnőm (legalábbis én annak tartottam) még arról sem szólt hogy eljegyezték vagy esküvője lesz vagy akármi

szóval én már azzal is boldog lettem volna ha a ceremóniára hivatalos vagyok...

de ha nem hát nem:( én nem tettem szóvá csak csalódtam picit magamban és az emberismerő képességemben

hogy az jó döntés volt? nem tudom...

most azt írnám tanácsként hogy beszélj vele :) kérdezd meg esetleg hogy miért nem hívott meg téged is a lagzira

hátha van valami oka amit ha tudnál meg is értenéd esetleg

2013. júl. 1. 18:19
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán megkérdezheted,ha olyan jó barátnők vagytok.
2013. júl. 1. 18:19
 7/24 A kérdező kommentje:
Ebben az a furcsa, hogy a lánybúcsúra csak olyanokat hívott rajtam kívül, aki vagy rokon, vagy 10en éve barát. Mivel én is belekerültem a körbe, illetve mindent megosztott velem gondoltam, hogy minket is meghív. De nem, csak a ceremóniára és azt sem szóban, bár ez már lényegtelen.
2013. júl. 1. 18:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, nekem ez alapból fur, hogy valakit nem hívnak meg a lagziba. úgy értem, én csak olyanokat hívnék, akik mindenhova hivatalosak. szerintem ezekből a te csak ide, te meg oda is dolgokból csak az ilyen kellemetlenségek vannak. Amúgy én azt tudom elképzeli, hogy volt egy határ ami anyagiakban belefért, pl. 65 fő, és valahol meg kellett húzni a határt. De mondom, én ilyet nem csinálnék, mert ez rém kellemetlen.
2013. júl. 1. 18:27
 9/24 A kérdező kommentje:
Fix, elég magas összegért bérelik az éttermet, melyben korlátlan étel és italfogyasztás lesz.
2013. júl. 1. 18:31
 10/24 anonim ***** válasza:
38%
nem vagytok barátnők. Részéről tuti nem. Jobb lenne átgondolnod ezt a baráti kapcsolatot.
2013. júl. 1. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!