Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szólnátok, hogy rosszul esett?
Szerintem egy barátság akkor barátság ha kellemetlen dolgokról is tudnak beszélni. Amúgy én az őszinteség híve vagyok , mindenképp megkérdezném konkrétan. Valami oka van hogy nem hívott meg, jobb lenne esküvő előtt tisztázni, hogy később ne az legyen hogy " de hülyék voltunk hogy nem beszéltük meg", " ha tudtam volna" stb...akkor,
Már csak a benned lévő tüske miatt is beszélned kell vele, és azért hogy kiderüljön mennyire is vagytok igaz barátok.
Két éve ismeritek egymást, nem sűrűn jártok össze.
Ne haragudj, de ki az az őrült, aki azelőtt mindent megvesz és elintéz, hogy egyáltalán meghívnák?
Ha én is meghívok az egészre mindenkit, akit az utóbbi pár évben ismertem meg, és összejárogatunk, akkor a 65 fős vendégseregből lett volna 150+ fő. Sajnálom, nekem arra nem telik. És nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne.
"Fix, elég magas összegért bérelik az éttermet, melyben korlátlan étel és italfogyasztás lesz."
Nálunk is svédasztal volt és korlátlan pia, de már ne haragudj, azt is fejenként ki kell fizetni. Vagy mit gondolsz, beállíthat 50-70-120 emberrel gond nélkül, mert korlátlan a fogyasztás?
Kedves utolsó előtti!
Olyanok, akiknek hónapokkal az esküvő előtt ezt mondják: majd az esküvőnkön meglátod. És társai.
Nagyon sajnálom kérdező, tudom milyen csalódni egy barátban.:(
Én már arra is gondoltam, hogy a gyerek miatt nem akarja, hogy menjetek. Persze, közben láttam, hogy említetted neki, megoldottad a gyerek elhelyezését arra az időre...
Kérdezz rá szerintem is, ennél nagyobb csorbát úgysem szenvedhet már a barátságotok. Szurkolok.
Ilyen étterem nincsen valamit félreértettél, ha egyáltalán nem csak úgy kitaláltad, hogy a neked kedvező irányba tereld a hozzászólásokat. (Ez a minta ugyanis minden hasonló kérdésnél megfigyelhető. Nem esnek jól a válaszok? Hát akkor még sokkoló részleteket mindenféle perdöntő sosem hallott a kérdezőnek igazat adó bizonyítékokat sorakoztatnak fel gyorsan, hátha segít még valamit)
Már csak azért is meg kell adni a létszámot, mert úgy terítenek, attól függ melyik terem, ha fix a terem, akkor az elrendezése stb. Az étel is ugyanez. Nekünk is olyan volt az étterem, hogy 200 emberig mindenre fel vannak készülve és akár előtte való nap is lehetett volna szólni, hogy 70 helyett 170 fő lesz, de ettől még fejenként kell fizetni, mert azt egy valamire való hely se vállalja be, hogy 70 fő helyett érkezéskor kiderül, hogy 110 fő lesz és nem lesz elég nekik az ellátás vagy épp, hogy majd minden rájuk rohad. Az ital meg aztán főként fejenként megy, mert nagyon nem mindegy, hogy egy korlátlan fogyasztásnál hányan is fogyasztanak azért a fix összegért, mikor egy-egy jobb helyen egy italért 700-800 forintot elkérnek az itallapon. Szerinted most komolyan melyik hely olyan hülye, hogy 70 főre és 110 főre is a megfelelő ellátást ugyanazért a pénzért adja? Ez olyan, mintha meg akarnád magyarázni, hogy egy hotelba nem kell megmondani meddig maradsz, csak befizetsz egy hetet, azt mondod 8 nap körül maradsz majd, de ha úgy tetszik 12 nap múlva távozol csak.
Valamit nagyon félre értettél, én elhiszem, hogy odaakarod terelni, hogy semmi okuk nem lett volna nem meghívni és micsoda áldozat vagy, de dolgozd fel.
Ráadásul attól, hogy valakit két éve ismersz és néha összejártok még nem vagytok olyan értelemben "barátnők".
Inkább örülj neki, hogy azért gondolt rád, és a búcsúbulijába is elhívott meg a szertartásokra is.
Egészen biztosan "vette a lapot" de senki nem szereti az erőszakoskodó "vendégeket". Én is utáltam, mikor mindenféle rokonok próbálták beintézni magukat, meg más rokonok kampányoltak nekik hülye szövegekkel, meg célzásokkal.
Nem akartuk őket meghívni, mit nem lehet ezen érteni? Nehogy már még magyarázkodjak. A negatív csúcs az volt, amikor az egyik közölte, hogy hát adna annyit, amennyibe a vacsora lesz. Mintha valami koncertről lenne szó, amire jogában áll boldog-boldogtalannak jönni.
Bunkóság vagy nem bunkóság meghívni téged az is mindegy, mert annál csak egy rosszabb van, ha elkezdesz azon lovagolni, meg magyarázatot kérni, hogy mégis miért nem. Kultúrált ember tudomásul veszi, hogy nem hivatalos a lakodalomba és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!